Oglasno sporočilo

Ste že poskrbeli za varno poslovanje vašega podjetja?

Čas branja: 1 min
09.06.2017  11:04  Dopolnjeno: 09.06.2017 11:09
Uspešne poslovne zgodbe so plod dobrih idej in hkrati tudi nekoliko tveganega poslovanja. Tako pri start-up kot tudi pri že uveljavljenih podjetjih z ustaljenim poslovanjem. Vsem pa je ob tem skupno tudi to, da za uspešno poslovanje in prodorno prihodnost potrebujejo ustrezno varnost.
Ste že poskrbeli za varno poslovanje vašega podjetja?

Prav posamezne nesreče kažejo, da nihče ni imun na nepredvidljive nevarnosti in tveganja. Tudi podjetja ne. Zato GENERALI d.d. vsem podjetnikom svetuje, da pravočasno poskrbijo za varno poslovanje in sklenejo ustrezna zavarovanja. Najboljša so tista, ki jih odlikuje kakovostno in obširno kritje, saj le to zagotavlja varnost in večje možnosti za uspeh podjetja.

Eno najbolj razširjenih in uveljavljenih Generalijevih poslovnih zavarovanj je PaketPodjetnik, ki obsega:

  • zavarovanje za temeljne požarne nevarnosti, kot so požar, strela, eksplozija, vihar, toča, udarec zavarovančevega motornega vozila, padec zračnega plovila, manifestacije, demonstracije in nekatere dodatne požarne nevarnosti, odvisno od izbranega paketa, kot npr. potres, poplava, izliv vode, vdor meteorne vode, posredni udar strele, vandalizem,
  • lom stekla,
  • nevarnost vlomne tatvine in ropa,
  • obratovalni zastoj zaradi temeljnih požarnih nevarnosti in potresa,
  • zavarovanje elektronike ter
  • zavarovanje odgovornosti (splošna, delodajalčeva in proizvajalčeva).

Vaše poslovanje GENERALI d.d. zavaruje tudi s številnimi drugimi poslovnimi zavarovanji. Kot vesten in skrben delodajalec pa lahko pri njih sklenete še dodatno pokojninsko ter posamično in kolektivno nezgodno zavarovanje.

Vabljeni v družbo najbolj zadovoljnih zavarovancev!*

Več na www.generali.si ali brezplačni telefonski številki 080 70 77.

*vir: GfK Zavarovalniški monitor 2016