Oglasno sporočilo

Vi poskrbite za rast prodaje, S-FACTORING d.d. poskrbi za financiranje in obvladovanje tveganj

Čas branja: 1 min
21.09.2017  15:10  Dopolnjeno: 21.09.2017 15:11
Vi poskrbite za rast prodaje, S-FACTORING d.d. poskrbi za financiranje in obvladovanje tveganj

Maksimiranje dobička je temeljni cilj podjetja, ki prinaša tudi potrebo po optimizaciji obratnih sredstev in obvladovanju prodajnih in nabavnih tveganj. Za doseganje želenih rezultatov podjetja med drugim stremijo tudi k učinkoviti in gospodarni nabavi kakovostnih surovin in materialov po najugodnejših pogojih. Pri obvladovanju teh izzivov je podjetjem na voljo več rešitev, med katerimi je v svetu vedno bolj uveljavljen supply chain financing, tj. financiranje nabave oz. poslovanja na osnovi financiranja podaljšanja roka poravnave obveznosti do dobaviteljev.

Zagotovite si hitro in enostavno financiranje obratnega kapitala brez materialnega zavarovanja

S-Factoring d.d. je hčerinska družba Banke Sparkasse d.d., ki je specializirana na področju financiranja prodaje in nabave. Tokrat predstavljamo rešitev na področju financiranja nabave z reverznim faktoringom, ki je po vsebini podaljšanje roka plačila do dobaviteljev. Prednosti rešitve so podaljšani roki poravnave obveznosti do dobaviteljev brez potrebe po soglasju dobavitelja, dodatni vir financiranja brez materialnega zavarovanja, prilagodljivost financiranja potrebam podjetja, večja pogajalska moč in konkurenčnost ter možnost koriščenja popustov za predčasna plačila dobaviteljem.

Za dodatne informacije in pripravo ponudbe smo dosegljivi na tel.: 01/583 23 29, e-mail: prodaja@s-factoring.si, www.s-factoring.si