Oglasno sporočilo

Pravočasno poskrbite za vašo varno in zadovoljno starost

Čas branja: 1 min
02.11.2017  14:23  Dopolnjeno: 02.11.2017 14:24
Generalijevo dodatno pokojninsko zavarovanje LEON 2
Pravočasno poskrbite za vašo varno in zadovoljno starost

Trendi in raziskave kažejo, da osnovna pokojnina ob vaši upokojitvi ne bo več zadoščala za dostojno in kakovostno življenje. V primerjavi z vašim osebnim mesečnim dohodkom pred upokojitvijo bo vaša pokojnina kar precej nižja - lahko tudi za več kot 40 %! Finančna varnost pa je osnovni temelj življenja, zato poskrbite za vašo prijetno in varno starost že danes. Pri GENERALI d.d. z dodatnim pokojninskim zavarovanjem LEON 2.

Za zagotavljanje finančne varnosti in zadovoljstvo svojih strank v času po upokojitvi GENERALI d.d. nudi individualno in kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje, ki ga izvaja krovni pokojninski sklad LEON 2. Stranke lahko glede na svojo starost izbirajo med skladi življenjskega cikla, in sicer med tremi podskladi LEON DINAMIČNI, LEON PREUDARNI in LEON ZAJAMČENI. Ti podskladi izboljšujejo sistem varčevanja ter zagotavljajo ustreznejšo razpršitev naložb, s tem pa tudi možnost doseganja višjih donosov in pokojnin.

GENERALI d.d. vloženi denar varno, strokovno, predvsem pa donosno upravlja ter s tem strankam zagotovi kar najvišjo doživljenjsko dodatno pokojninsko rento. Sredstva vložena v dodatno pokojninsko zavarovanje se nenehno »plemenitijo« in pridobivajo na vrednosti. V zadnjih petih letih je pokojninski sklad LEON ZAJAMČENI dosegel kar 4,7% čistega povprečnega letnega donosa za člana, poleg tega pa ima ta podsklad tudi zajamčeni donos. Z vplačevanjem premij v Krovni pokojninski sklad LEON 2 pa lahko tako fizične osebe (z individualnim dodatnim pokojninskim zavarovanjem) kot delodajalci (s kolektivnim dodatnim pokojninskim zavarovanjem) izkoristijo še dodatne davčne olajšave.

Več na www.generali.si/pokojnina