Oglasno sporočilo

Celovit pristop k zdravju za vrhunske dosežke

Čas branja: 1 min
11.11.2017  08:03  Dopolnjeno: 11.11.2017 08:07
Celovit pristop k zdravju za vrhunske dosežke

Vrhunski dosežki so tudi plod notranjega ravnovesja, pri katerem gre za sozvočje procesov, ki krmilijo psihološko, nevrološko, imunsko in hormonsko raven našega organizma. Da bi vse potekalo nemoteno, moramo v telo vnašati dovolj hranil, ki pa jih bomo lahko izkoristili le ob predpogoju, da so naše celice zdrave in da naš prebavni sistem deluje nemoteno. Vse to seveda od posameznika zahteva ogromno vložka v svoje zdravje.

Ko je naše telo izpostavljeno ekstremnim fizičnim in psihološkim naporom, definitivno vsaka telesna celica zahteva svoj maksimum. Če potegnemo črto, je skupni imenovalec okrnjenega pridobivanja celične energije (ATP) utrujenost, pa naj gre za managerje, rekreativce, profesionalne športnike ali bolnike.

Za optimalno delovanje naših celic, je priporočljiv celosten pristop, ki ga upoštevamo tudi v naši ambulanti Moja bioresonanca, kjer kombiniramo energijsko, klasično in ortomolekularno medicino. Velik napredek pri natančni ocenitvi presnovnih procesov ter pomanjkanj ali presežkov v telesu pa dosežemo s spektrofotometričnim merjenjem mineralov in težkih kovin s pomočjo medicinskega pripomočka Oligoscan.

Morebitna pomanjkanja določenih hranil (vitaminov, mineralov, maščob), ki so za optimalno delovanje naših celic pri tem ključnega pomena, dosežemo tudi s pomočjo naravnih prehranskih dopolnil NOW.

Kombinacija omenjenih metod nam omogoča zelo poglobljen in individualiziran pristop za reševanje posameznikovih težav kot tudi doseganje zadanih ciljev v svojem življenju.