Duolovi inovativni, hitro postavljivi objekti

Čas branja: 1 min
16.10.2018  08:20  Dopolnjeno: 16.10.2018 08:20
Stroškovno učinkovita rešitev. Preprosta in hitra gradnja.
Duolovi inovativni, hitro postavljivi objekti

Več iz teme:  
Duol > Ultra >
Obveščaj me o novih člankih:  
Duol dodaj
Ultra dodaj

Duol je visoko specializirano podjetje za razvoj in izdelavo presostatičnih hal ter drugih konstrukcij pokritih z membransko strukturo – lesenih/kovinskih hal ter modularnih šotorov. V svetovnem merilu je Duol eno izmed vodilnih podjetij na področju presostatičnih hal, z lastnim razvojem projektnih rešitev. Z več kot 25 letnimi izkušnjami in z več več kot 1500 objekti po vsem svetu (Evropa, Azija, Bližnji vzhod, Afrika in Južna Amerika) določa smernice nadaljnjega razvoja napihljivih hal. Duolova ekipa je zavezana k ohranjanju najvišje ravni kakovosti produktov in strankam nudi celotno podporo v vseh fazah - od projektiranja do poprodajnega vzdrževanja objekta.

Duol-ove hale so tehnološko inovativni objekti, ki omogočajo enostavno postavitev in hitro povrnitev investicijskega vložka. Celoten ciklus od naročila do postavitve traja nekaj tednov, investicija pa je tudi do 10 krat nižja kot pri klasičnih zidanih objektih. Skupaj z dolgo pričakovano življenjsko dobo, Duol-ovi objekti zagotavljajo visoko dolgoročno donosnost.

Duol-ovi objekti nudijo zaščito pred (ekstremnimi) vremenskimi pogoji. Omogočajo igranje/skladiščenje v prijetni klimi skozi celo leto in s tem podaljšajo izkoriščenost in donosnost. V toplejših mesecih je možno napihljivo halo enostavno odstraniti. Duol-ove tehnološke izboljšave kot so DF Ultra Insulation, SmartDome, LaserLED … zagotavljajo visoko izolativnost in varčnost objekta ter posledično nizko porabo energentov.


Več iz teme:  
Duol > Ultra >