Oglasno sporočilo

Puklavec Family Wines

Čas branja: 1 min
20.11.2017  11:27  Dopolnjeno: 20.11.2017 11:30
Najboljše stvari v življenju je treba deliti z drugimi…
Puklavec Family Wines

Vinska zgodba družine Puklavec se je pričela leta 1934, ko je Martin Puklavec zastavil vizijo: skupaj ustvarjati najboljša vina. Njegova filozofija je še vedno močno prisotna v našem delu in se odraža v temeljnih vrednotah Puklavec Family Wines: to so strast, trdo delo in predanost najvišji kakovosti. Danes očetovo vizijo izpolnjuje Vladimir Puklavec, skupaj s svojima hčerama, Tatjano in Kristino ter v tesnem sodelovanju z okoliškimi vinogradniki. Naša vina se rojevajo v osrčju slikovitih Ljutomersko-Ormoških goric, v vinorodni regiji Podravje. Tu so za vinogradništvo zagotovljeni popolni mikroklimatski pogoji. Rezultat so elegantna vina, ustvarjena z brezkompromisno predanostjo do detajlov. So čudovito harmonična in ekspresivna kot sama pokrajina, ki daje dom našim vinogradom.

BLAGOVNE ZNAMKE

PUKLAVEC FAMILY WINES

VINA JERUZALEM ORMOŽ so sveža, sadna in poživljajoča. Grozdje iz naših edinstvenih vinogradov pridelujemo na naravi prijazen način. Vina Jeruzalem Ormož so za vse vas, ki se radi sprostite in uživate ob kozarcu dobrega vina v družbi prijateljev ali družine. Zatorej odkrijte naša vina in okusite življenje!

VINA LJUTOMERČAN so tradicionalna vina, ki so pridelana na terasastih vinogradih Ljutomersko- Ormoških goric. Priležejo se po napornem dnevu in polepšajo druženja s prijatelji ob različnih priložnostih. So izrazito pitna in sveža. Iskrena in preprosta… enostavno naša!

Pod imenom ESTATE SELECTION predstavljamo sveža in sadna vina s prijetim mineralnim karakterjem, ki odkrivajo veščine ormoških enologov in njihovo strast do ustvarjanja izjemnih vin. Z vini iz linije Estate selection odkrivamo in doživljamo pravo prefinjenost sodobnega vinarstva.

EKSKLUZIVNA VINA SEVEN NUMBERS predstavljajo edinstveno dediščino družine Puklavec. Geografska lokacija je tu ključnega pomena. Naše najboljše vinograde smo označili s sedemmestnim številom, ki je zapisano tudi na steklenici posameznega vina. S tem smo dosegli sledljivost vsake steklenice, saj točno vemo iz katere vrhunske lege prihaja grozdje.