Oglasno sporočilo

Varno v novo dobo

Čas branja: 1 min
24.11.2017  13:56  Dopolnjeno: 24.11.2017 13:58
Varno v novo dobo

ZARJA ELEKTRONIKA, je vodilno slovensko podjetje na področju tehničnega varovanja z delovanjem v širši regiji in že od leta 1969 skrbi za varovanje objektov in premoženja. Posebej smo specializirani za požarno varnost.

Preko vztrajnega dela, lastnega znanja in razvoja, nenehnega strokovnega izpopolnjevanja in tudi izobraževanja drugih (gasilcev, dijakov in študentov, varnostnega osebja, projektantov), sledenja svetovnim trendom in izvedbe tehnično najzahtevnejših projektov se je ZARJA ELEKTRONIKA razvila v dinamično vodilno strukturo z več kot 80 zaposlenimi.

Pred nedavnim smo se preselili.

Z lastnim znanjem smo sprojektirali in postavili vzorčen primer »samoobrambne stavbe,« opremljene z najboljšimi in domiselnimi varnostnimi sistemi med katerimi še posebej izstopajo protipožarni sistemi, ki jih proizvajamo sami. Prav slednji so, poleg zaposlenih, največji kapital podjetja.

Poleg tega že uvajamo sistem »Pametne tovarne« in se zato lahko pohvalimo s posebno robotsko linijo za proizvodnjo tiskanih vezij, ki je, po sedanjih podatkih, edina na svetu.

V novih prostorih smo naši kreativnosti sedaj dali prosto pot, ki je hitro rezultirala v »rojstvo« 7. osi robota, v ZARJI ELEKTRONIKI razviti tir, ki je že navdušil profesorje iz fakultete za elektrotehniko.

Kot že beseda ZARJA v imenu podjetja pove, smo ekipa, ki pod Kamniškimi Alpami ne samo spremlja naše stranke varno v nov dan, ampak je podjetje tudi inovativno kot vsako novo jutro, kot vsak nov dan, ki ponuja nove priložnosti, in mi jih V ZARJI ELEKTRONIKI opažamo in izkoriščamo za napredek podjetja, dejavnosti in splošne varnosti v regiji.