Kako daleč smo danes v Sloveniji od pametnih tovarn in industrije 4.0?

Čas branja: 1 min
28.11.2017  09:26  Dopolnjeno: 28.11.2017 09:41
Na 8. Podjetniškem forumu tudi o priložnostih, ki jih prinaša razmah turizma v Ljubljani
Kako daleč smo danes v Sloveniji od pametnih tovarn in industrije 4.0?
Foto: PhonlamaiPhoto

Obveščaj me o novih člankih:  

12. decembra bo na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani, potekal 8. Podjetniški forum, brezplačno poslovno srečanje, ki vsako leto združi prek 150 podjetnikov.

O izzivih in priložnostih pametnih tovarn bodo na okrogli mizi spregovorili direktorica Siemensa Slovenija Medeja Lončar, član uprave Kolektor Group Valter Leban, direktor proizvodnje kuhačnih aparatov Skupine Gorenje Robert Rošer, pomočnik direktorja TPV Tomaž Savšek, Tomaž Blatnik, ki je v Revozu odgovoren za projekt digitalizacije ter raziskovalec na odseku za avtomatiko, biokibernetiko in robotiko, laboratorij za robotiko Inštituta „Jožef StefanIgor Kovač.

O izzivih, predvsem pa o priložnostih, ki jih prinaša razmah turizma v Ljubljani in vse večje število gostov pa bosta spregovorila lastnik Gostilne As Svetozar Raspopović ter predstavnik APOK ateljeja za poslikavo in oblikovanje keramike.

V sklepnem delu foruma bo potekal pogovor s predstavnikom vodstva Košarkarske zveze Slovenije, ki bo med drugim razmišljal o tem, katere izkušnje iz vodenja zveze lahko uporabimo tudi v gospodarstvu.

Celoten program, ki se še dopolnjuje, najdete na spletni strani foruma, kjer je mogoča tudi brezplačna prijava na dogodek.