Zakaj ne smete zamuditi letošnje Poslovne konference Portorož

Čas branja: 1 min
28.11.2017  11:04
5 razlogov, da se ta četrtek odpravite v Portorož
Zakaj ne smete zamuditi letošnje Poslovne konference Portorož
Foto: ktsimage

Obveščaj me o novih člankih:  

1. Ker želite najboljši vpogled v prihodnost

Splošni vpogled v prihodnost, prihodnost EU, finančna gibanja v Evropi in Sloveniji v 2018, nevrobiološka prihodnost poslovnega odločanja, nove tehnologije in delovna mesta prihodnosti, o ključnih poslovnih temah prihodnosti bodo na 19. PKP govorili priznani mednarodni in domači strokovnjaki in govorci – med njimi uvodničar Matthias Horx, vplivni nemški futurist in ustanovitelj gospodarskega in političnega možganskega trusta Zukunfstinstitut.

2. Ker so/bodo roboti vse bolj tudi vaša realnost/konkurenca

Ali ste vedeli, da smo v Sloveniji po številu robotov nad evropskim povprečjem in se približujemo najbolj razvitim državam na tem področju? Med temi je tudi Danska. Skozi rezultate raziskave Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani in s pomočjo danskega sogovornika, vodjo RoboClusterja Bjarkeja Falka Nielsna, bo PKP podala izčrpen vpogled v stanje stvari na področju robotizacije ter predloge za nadaljnji razvoj robotizacije v Sloveniji.

3. Ker je PKP odlična priložnost za mreženje

PKP bo na enem mestu zbrala več kot 400 mnenjskih voditeljev, odločevalcev in menedžerjev!

4. Ker želite spoznati posebnega gosta

Poseben gost letošnjega pogovora, ki se vsako leto odvija po taktirko direktorja in glavnega urednika Časnika Finance Petra Frankla, bo Vladimir Puklavec, ustanovitelj podjetja TGE Gas Engineering, globalnega energetskega imperija, ki projektira plinske terminale in ladijske tankerje za prevoz plina, ter strastni vinar in lastnik Puklavec Family Wines.

5. Ker boste prvi izvedeli, kdo je letošnji prejemnik nagrade za izjemne dosežke v gospodarstvu

Nagrado za izjemne dosežke v gospodarstvu 2016 sta prejela direktor Narodnega doma Maribor in oče festivala Lent Vladimir Rukavina ter umetniški vodja in direktor Festivala Ljubljana Darko Brlek, leto prej je nagrado prejela vrhunska alpska smučarka Tina Maze. Peter Frankl napoveduje, da bo letošnji nagrajenec nekoliko bolj v skladu s temo konference.

Več: www.pkp.si/