Oglasno sporočilo

Dan se začne z dobro kavo.

Čas branja: 1 min
05.02.2018  22:26  Dopolnjeno: 05.02.2018 22:28
Tako malo je potrebno, da se počutite pravi AS.
Dan se začne z dobro kavo.

Automatic servis smo vodilni ponudnik na področju avtomatizirane prodaje prigrizkov in napitkov v Sloveniji. V poslanstvu smo si zastavili cilje, s katerimi premikamo meje v razvoju storitve. V ponudbi povečujemo delež izbranih kakovostnih izdelkov in sledimo smernicam sodobnega življenja. Storitev izvajamo z dovršeno servisno mrežo z modernimi avtomati, ki so deležni rednega vzdrževanja.

Posebno skrb namenjamo izboljševanju celovite uporabniške izkušnje. Avtomat ni več le prodajni stroj, temveč prijetna postaja v trenutku našega življenja.

Svoje ime smo zgradili na najboljši espresso kavi. S sproti in sveže mletimi kakovostnimi zrni marsikomu polepšamo dan.

Naša kava je ustvarjena s strastjo in ljubeznijo. Pripravljena je iz celih praženih zrn, zmletih za vsako kavo posebej. Kot ljubitelji kave raziskujemo in razvijamo najboljši recept, ki zagotavlja pravo ravnovesje sestavin. Nudimo kavne osnove, ki ustrezajo številnim okusom in potrebam. Vse sestavine so popolnoma varne saj ne vsebujejo trans maščob, glutena in GSO. Skrb usmerjamo v zagotavljanje izbire najkakovostnejših sestavin, ki našim uporabnikom pričara nepozabno izkušnjo kot v najboljšem baru.

V Automatic servisu se hkrati zavedamo, da vse prepogosto ni časa za potreben obrok.

Ponudbo že znanih sladkih in slanih prigrizkov smo dopolnili z izdelki lastne znamke AS, ki združuje paleto visokokakovostnih izdelkov priznanih domačih podjetij in lokalnih kmetijskih proizvajalcev.

Z vrhunskimi storitvami v številnih podjetjih, institucijah in javnih ustanovah omogočamo prijetne trenutke dneva.

Pričarajte si samo svoj trenutek dneva!