Oglasno sporočilo

Celovite logistične storitve po meri podjetij

Čas branja: 1 min
20.03.2018  11:16
Celovite logistične storitve po meri podjetij

S svojo več kot 500-letno zgodovino je podjetje Gebrüder Weiss najbrž najstarejše transportno podjetje na svetu. Danes s približno 7.000 zaposlenimi, 150 lastnimi lokacijami in preliminarnim letnim prometom 1,55 milijarde EUR (2017) sodi med vodilna transportna in logistična podjetja v Evropi.

Od leta 1996 je Gebrüder Weiss z lastno podružnico dejavno tudi v Sloveniji (Ljubljani) in poleg temeljnih dejavnosti, kot so kopenski, letalski in ladijski transporti, skladiščna logistika in carinske storitve, nudi tudi specialne logistične in panožne rešitve. Zaradi vse večjega povpraševanja po inovativnih in individualnih konceptih, se je v zadnjih letih iz pretežno transportnega podjetja, razvilo v ponudnika celotne oskrbovalne verige za industrijo in trgovino. Do danes se je podjetje Gebrüder Weiss Slovenija s približno 65 zaposlenimi in z več kot 6.500 m² logističnih površin v Ljubljani, ki jih nameravajo v prihodnosti še razširiti, dodobra uveljavilo na zahtevnem logističnem trgu. K svojim strankam šteje med drugim tudi številna podjetja s področja avtomobilskega sektorja. Slovenska podružnica je že nekaj let „regionalna špedicija za Balkan“ za Volkswagen, s pretovornim skladiščem in komunikacijskim središčem v Ljubljani. Po točno določenih procesih in standardih skrbi ekipa Gebrüder Weiss za zanesljivo dostavo pošiljk med VW dobavitelji iz jugovzhodne Evrope in proizvodnimi obrati v Nemčiji, Belgiji, na Slovaškem, Madžarskem, Češkem…

Regionalna podružnica je del globalne mreže matičnega koncerna, ki je sestavljeno iz goste mreže podružnic in partnerjev po vsem svetu, ki strankam podjetja nudijo standardizirane storitve, po jasno določenih standardih kakovosti.