Oglasno sporočilo

Vsa energija na enem mestu

Čas branja: 1 min
30.03.2018  15:26  Dopolnjeno: 30.03.2018 15:29
»Vse življenje se trudimo, da bi si ustvarili dom. Dom ni le osrednja točka našega življenja, temveč je način bivanja.«
Vsa energija na enem mestu

Da bi bilo bivanje v vašem domu brezskrbno in polno okolju prijazne energije, zagotavlja Energetika Ljubljana. Poleg oskrbe s toploto, elektriko in zemeljskim plinom zagotavlja tudi dodatne storitve, ki jih med seboj povezuje in združuje v celovito energetsko oskrbo.

V brezplačnem Klubu Zvestoba ogreva vam Energetika Ljubljana zagotavlja še ugodnejše cene energentov ter omogoča številne druge ugodnosti, ki jih mesečno spreminja oz. jim dodaja nove. Danes ima Klub že več kot 10.000 aktivnih članov.

Energetika Ljubljana svoje uporabnike sproti obvešča o aktualnih ponudbah in akcijah, tako da se vam ni treba ukvarjati z iskanjem konkurenčnih ponudb, primerjavo cen in preračunavanjem prihrankov. Pred iztekom akcije vas obvestijo tudi o možnostih podaljšanja ali vključitvi v novo aktualno akcijo.

Ste že član kluba Zvestoba ogreva?

  • V kolikor ste že uporabnik storitev Energetike Ljubljana in še niste član Kluba Zvestoba ogreva, ste vabljeni, da se vanj včlanite in si s tem zagotovite dodatne prihranke;
  • V kolikor še niste uporabnik Energetike Ljubljana, ste vabljeni, da si ogledate njihove storitve in se pridružite več kot 100.000-im uporabnikom;
  • V kolikor niste prepričani, ali ste že uporabnik Energetike Ljubljana in kaj lahko z njimi pridobite, ste vabljeni, da jih kontaktirate in skupaj boste poiskali najboljše rešitve.

Svetovalci Energetike Ljubljana so vam na voljo na:

T: 080 2882

E: info@energetika-lj.si

Za informativni izračun lahko obiščete tudi www.bivanjudajemoutrip.si

Toplina doma je lahko tako preprosta.