Oglasno sporočilo

Majoneza - Vnesite svežino v vsak obrok!

Čas branja: 1 min
07.05.2018  00:35
Majoneza - Vnesite svežino v vsak obrok!

Ljubitelji Zvijezdine majoneza lahko izbirajo med različnimi variacijami, prilagojenimi individualnim željam in navadam.

Odrasli smo ob okusu Zvijezdine tradicionalne majoneze, ker je to prva majoneza v Sloveniji, ki že več kot 50 let zaseda častno mesto na mizah potrošnikov vseh starosti.

Od začetka proizvodnje leta 1959 do danes je Zvijezda svojo ponudbo majoneze obogatila s številnimi novostmi, tako da lahko ljubitelji te nenadomestljive omake izbirajo različnimi variacijami, prilagojenimi individualnim željam in navadam.

Ta večna klasika je vsem dobro znana tradicionalna majoneza, ki naravno vsebuje vitamin E in je brez emulgatorjev, stabilizatorjev, ojačevalcev okusa in arom. Uravnovešeno pikantna čili majoneza je posebej namenjena oboževalcem žara. Za najpogumnejše pa je na voljo ultra hot majoneza.

Zaradi izbire okusov je Zvijezdina majoneza neizogibna sestavina vsake prave jedi. Bodisi kot priloga bodisi kot začimba majoneza brezhibno dosega svoj cilj: spreminja dober okus v še boljšega.