Oglasno sporočilo

Vsak posel potrebuje pravo (za)varovanje!

Čas branja: 1 min
28.05.2018  00:03
Vsak posel potrebuje pravo (za)varovanje!
Foto: SVETLANA KONSTANTINOVA

Ponovna gospodarska rast in stimulativno poslovno okolje prinašata nove priložnosti. Veliko podjetnikov si tako obeta novih poslovnih uspehov. Ti pa niso odvisni zgolj od spodbudnega okolja, dobre strategije in pridnih rok. Nanje vplivajo tudi nepredvidljivi dogodki. In da slednji ne bi ogrozili vaše poslovne poti, pravočasno razmislite ter se pozanimajte o tveganjih, ki jim je vaš posel lahko izpostavljen. Strokovnjaki iz zavarovalnice Generali vam pri tem znajo prisluhniti in svetovati prave rešitve.

Naj vaši posli rastejo brezskrbno!

Generali ima tako za samostojne podjetnike in obrtnike kot tudi za mala, srednja in velika podjetja oblikovane zanimive učinkovite rešitve. Poleg paketnih zavarovanj, kot sta Paket Podjetnik in Paket Energija, za ustrezno (za)varovanje ob posameznih poslovnih tveganjih poskrbijo tudi transportna, odgovornostna in industrijska zavarovanja. Za nemoten potek in izvedbo novih investicij oz. gradenj pa sta na mestu gradbeno in montažno zavarovanje.

Paket Podjetnik za varen poslovni vsakdan!

Med najbolj priljubljena poslovna zavarovanja sodi Paket Podjetnik, ki vsebuje komplet premoženjskega zavarovanja in kot takšen vključuje: požarno zavarovanje, zavarovanje za primer vlomne tatvine in ropa, zavarovanje za primer obratovalnega zastoja ter zavarovanje stekel, doda pa se lahko tudi zavarovanje elektronike in odgovornosti. Poleg tega je na voljo v treh različicah – z ekskluzivnim, komfortnim ali osnovnim zavarovanjem premoženja.

Prav vsako izmed poslovnih zavarovanj pa pri Generaliju lahko oblikujejo posebej za vas – glede na dejanske potrebe in želje vašega posameznega posla. Več informacij o tem in celotni ponudbi lahko pridobite na www.generali.si ali s klicem na Generalijevo brezplačno telefonsko številko 080 70 77.