Oglasno sporočilo

Že več kot pol milijona zavarovancev ga ima. Imate Triglav komplet tudi vi?

Čas branja: 1 min
23.05.2018  02:14
Na blagajni vas marsikje vprašajo: »Imate našo kartico?« Zakaj pa ne, če ste ob nakupu z njo deležni nekaterih ugodnosti. Zavarovalnica Triglav nima kartice, a svoje zavarovance nagrajuje s Triglav kompletom. Kakšne ugodnosti ponuja?
Že več kot pol milijona zavarovancev ga ima. Imate Triglav komplet tudi vi?
Foto: nullplus

Triglav komplet je bonitetni program, ki na enostaven način nagrajuje zvestobo s popusti na zavarovanja. Namenjen je fizičnim osebam, ki imajo pri Zavarovalnici Triglav sklenjeni dve ali več zavarovanj, od katerih je vsaj eno premoženjsko, se pravi avtomobilsko, zavarovanje doma ali drugo. V kompletu pa za popust seveda štejejo tudi življenjska, nezgodna in pokojninska zavarovanja ter zdravstvena zavarovanja Triglav, Zdravstvene zavarovalnice.

Popust je odvisen od sklenjenih zavarovanj in se z vsakim zavarovanjem spreminja. Zato se ugotavlja vsakič znova, ko obnavljate ali sklepate novo zavarovanje. V program se lahko s svojimi zavarovanji vključijo tudi družinski člani in tako bo popust še višji.

Kako popust uporabite? Izkoristite ga ob vsaki obnovitvi zavarovanja in kar je še boljše, za zavarovanja, sklenjena na novo, velja dvojni popust. Poleg tega se popust, ki ste ga pridobili s Triglav kompletom, ne izključuje z drugimi popusti, ki ste jih deležni.