Oglasno sporočilo

Izkoristite skrite priložnosti, analizirajte masovne podatke in ulovite svojega kupca!

Čas branja: 1 min
05.06.2018  10:15
Izkoristite skrite priložnosti, analizirajte masovne podatke in ulovite svojega kupca!

Zagotovite svojemu podjetju odločilno prednost na trgu

Za zagotovitev uspeha je pomembno, da poznate potrebe svojih obiskovalcev in kupcev. Le tako bo ponudba za vaše uporabnike optimalna. Poznavanje mobilnosti vaših (potencialnih) kupcev ima pri tem zelo pomembno vlogo, saj vpliva na izbor in poznavanje dogajanja v vaših poslovalnicah in tudi na poznavanje potreb vaših obiskovalcev, ki jim boste zato lahko ponudili prilagojene izdelke. S poznavanjem mobilnosti vaših kupcev boste lahko zvišali frekvenco obiska in povečali prihodke z analizo tokov gibanja, do potankosti boste spoznali vaše kupce in ustvarili konkurenčno prednost z njim prilagojeno ponudbo ter hitreje boste lahko merili uspeh tržnokomunikacijskih akcij.

Bodite med prvimi in si zagotovite prilagojen vpogled v skupino vaših strank

A1 vam lahko pomaga pri vsem tem razumevanju vaših kupcev in obiskovalcev. Boljše razumevanje vaših kupcev je mogoče na podlagi analize anonimnih in agregiranih masovnih podatkov o tokovih gibanja. To vam bo pomagalo pri predvidevanju potreb kupcev in olajšalo vaše poslovne odločitve.

Janez Križan, Direktor digitalne transformacije in inovacij, v A1 poudarja, da »S pomočjo analize masovnih podatkov tokov gibanja, ki so anonimni in agregirani vam v A1 za različne panoge izračunamo in sestavimo prilagojena poročila. Tako lahko za različne panoge in poslovna področja, kot so turizem, promet, prodaja itd., pripravimo prilagojena poročila analiziranih podatkov, ki omogočajo: poglobljen vpogled v vedenje skupine strank, večjo konkurenčnost podjetja in učinkovitejše spremljanje trženjskih kampanj. Na podlagi anonimnih podatkov lahko analiziramo veliko število različnih parametrov in odgovorimo na različna panožno usmerjena vprašanja.«

A1 Mobility Insights lahko v A1 prilagodijo vsakemu podjetju, saj omogoča analizo različnih lokacij – od trgovine na drobno do nakupovalne ulice. Prilagodljiv pa je tudi dostop do poročila, saj se ta nahaja na spletnem portalu, do katerega lahko iz računalnika uporabniki dostopajo kjerkoli, ne glede na lokacijo.

Celovita zaščita anonimnosti podatkov

Varnost in anonimnost podatkov je na prvem mestu, zato so podatki, ki jih posredujemo našim strankam v celoti in dokončno anonimizirani. V postopku priprave produktov skrbimo za maksimalno varnost podatkov in smo v ta namen v postopek vključili številne varovalke, ki onemogočajo individualizacijo posameznikov.

A1 Mobility Insights vam zagotovi pridobitev pomembnih informacij za načrtovanje vašega vsakodnevnega poslovanja in omogočimo sprejemanje odločitev na podlagi dejanskih podatkov.