Oglasno sporočilo

Vzemite si čas za svoje zdravje – uživajte življenje zdravi!

Čas branja: 1 min
07.06.2018  08:58
Vzemite si čas za svoje zdravje – uživajte življenje zdravi!
Foto: MIRAN KAMBIC

Današnji tempo življenja je precej hitrejši kot pred desetletjem, spremenil se je tudi naš življenjski slog, povečala se je stopnja stresa, s katerim se vsakodnevno srečujemo in tudi obremenjenost tako doma kot na delovnem mestu. Ravno v družinskih podjetjih je meja med službenim in zasebnim zelo tanka oz. službeni čas velikokrat posega v prosti čas. Zaradi tempa, v katerem živimo, marsikdaj premalo časa namenimo gibanju, rekreaciji in zdravi prehrani.

Tempa življenja resnično ne moremo zaustaviti, vendar pa lahko precej naredimo že sami s tem, da skrbimo za lastno zdravje in si vzamemo čas zase. Zelo pomembni so tudi preventivni zdravstveni pregledi, ki jih v Diagnostičnem centru Bled izvajamo že vrsto let. Njihov glavni namen je prav ugotavljanje dejavnikov tveganja za nastanek bolezni in opozarjanje posameznikov na možnost neželenega dogodka.

Na Bledu in v Ljubljani nudimo različne programe preventivnih zdravstvenih pregledov za podjetja in posameznike, ki jih vsekakor prilagodimo željam posameznika. Več o njih si lahko preberete na www.dc-bled.si. Preiskovanci se k nam vračajo zaradi visoke strokovnosti, celostne in individualne obravnave, 25-letne tradicije in bogatih izkušenj, najsodobnejše medicinske opreme, prav tako pa zaradi t. i. nebolnišničnega vzdušja, spoštljivega odnosa, vedrine in prijaznosti zdravstvenega osebja.

Opažamo pa, da se ljudje v zadnjem času vedno bolj zavedajo pomembnosti vlaganja v lastno zdravje in pomena preventive ter že opažamo pozitivne premike v tej smeri, kar nas zelo veseli. Zato si vzemite čas za svoje zdravje tudi vi – uživajte življenje zdravi!