Oglasno sporočilo

Pomagamo pri razvoju hrbtenice evropskega gospodarstva

Čas branja: 1 min
06.06.2018  10:27  Dopolnjeno: 06.06.2018 10:29
Pomagamo pri razvoju hrbtenice evropskega gospodarstva

Mala in srednje velika podjetja predstavljajo 99 odstotkov vsega poslovanja in so tako hrbtenica evropskega gospodarstva ter ključno gonilo gospodarske rasti. V Evropski uniji je približno 23 milijonov malih in srednje velikih podjetij, v katerih je približno 75 milijonov delovnih mest (kar predstavlja dve tretjini vseh zaposlenih) – v Sloveniji je preko 130.000 podjetij. Eden največjih izzivov za slovenska mala in srednje velika podjetja je doseganje globalnih trgov. Lastniki manjših podjetij, ki prepoznajo priložnosti za rast na tujih trgih in sodelujejo s pravimi partnerji, imajo prednost pred konkurenco.

Kot eden največjih ponudnikov logističnih storitev na svetu je UPS s svojim pametnim globalnim logističnim omrežjem »Smart Global Logistics Network« v idealnem položaju, da pomaga slovenskim malim in srednje velikim podjetjem priti v stik s priložnostmi onkraj meja, bodisi v Evropi bodisi širše, v globalnem merilu. UPS lahko pomaga malim in srednje velikim podjetjem izboljšati njihovo konkurenčnost, tako da jim omogoča doseganje novih strank in novih trgov ter prihraniti čas in denar z učinkovitimi logističnimi rešitvami.

Z več kot 108 leti izkušenj in dostopom do več kot 220 držav in ozemelj ponuja najobsežnejši nabor storitev dostave paketov ter upravljanja dobavne verige v panogi.

Nudimo transport vsega, od majhnih dokumentov do motorjev za letala, po kopnem, morju in zraku, s takšno hitrostjo, kot jo potrebujete, po vsem svetu. Prav tako zagotavljamo rešitve, ki jih mnogi morda ne bi povezali z UPS, kot so vračila proizvodov, izpolnjevanje naročil ter svetovanje pri mednarodni trgovini. Ker izvozna podjetja rastejo hitreje, sebe ne vidimo le kot ponudnika logističnih storitev, temveč kot partnerja, ki vaše podjetje popelje v svet.

UPS bo v obdobju od leta 2015 do 2019 investiral 2 milijardi USD, da bo njegova evropska mreža še hitrejša, vključno z novim vozliščem v Gradcu in Innsbrucku. Z novim investicijskim programom se bo skrajšal čas transporta za pošiljke s storitvijo UPS Standard med Slovenijo in Avstrijo ter Južno, Srednjo in Vzhodno Evropo. Tako UPS pomaga malim podjetjem pri njihovih velikih poslovnih idejah.