Slovenski Ironman je priložnost za posel

Čas branja: 1 min
03.09.2018  16:56  Dopolnjeno: 03.09.2018 17:03
21. septembra se bodo na Slovenskem primorju zbrali mnogi odločevalci in menedžerji.
Slovenski Ironman je priložnost za posel

Obveščaj me o novih člankih:  
Duol dodaj
Grand hotel Bernardin dodaj
Gorazd Mihelič dodaj
Spirit dodaj
Maja Pak dodaj

V Slovenijo prihaja tekmovanje Ironman v izvedenki I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria, ki bo prvo takšno tekmovanje pri nas, pripravili pa ga bodo 23. septembra med Koprom in Portorožem.

Ironman ni le športni izziv, ampak tudi odlična priložnost za sklepanje novih poslov. »Ironmani pritegnejo veliko poslovnežev, od 20 do 30 odstotkov tekmovalcev je odločevalcev, večinoma menedžerjev, ki v povprečju zaslužijo več kot četrt milijona dolarjev na leto. Tekmovanje je relativno bogato,« razlaga Dušan Olaj, predsednik organizacijskega odbora dogodka, sicer pa lastnik Duola in tudi kolumnist Financ ter tudi sam navdušen tekač in triatlonec.

Za udeležence dogodka IRONMAN 70.3 in njihove ekipe bo 21. septembra v Grand hotelu Bernardin v Portorožu organizirano posebno brezplačno srečanje, imenovano »Spoznajmo Slovenijo – biser Evrope«, kjer bo Slovenija predstavljena kot dežela poslovnih priložnosti, kot turistični biser, dežela vina in kulinarike ter vezni člen med Dunajem, Benetkami in Balkanom. Pogled na Slovenijo bodo predstavili različni strokovnjaki:

  • Dušan OLAJ, podjetnik, direktor, Duol, predsednik organizacijskega odbora I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria
  • Peter FRANKL, glavni direktor in urednik, Časnik Finance
  • Mag. Gorazd MIHELIČ, direktor, SPIRIT Slovenija
  • Mag. Maja PAK, direktorica Slovenske turistične organizacijeSTO
  • Dušan BREJC, direktor Vinske družbe Slovenije
  • Matjaž GRM, MBA, izvršni direktor prodaje in trženja v skupini Adria Mobil
  • Mojmir Marko ŠIFTAR, Chef

Več informacij in prijave na brezplačno srečanje: www.ironman-slovenia-event.si