Avstrija – donosna lokacija

Čas branja: 1 min
06.09.2018  11:35  Dopolnjeno: 07.09.2018 14:16
Avstrija – donosna lokacija

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Avstrija je znana po glasbi, visoki kulturi in kulinaričnih dobrotah, vendar pa so Mozart, smučanje in torta Sacher le tradicionalna stran njene zgodbe. Avstrija spada med najbolj inovativne in uspešne države Evropske unije. Njena dinamična poslovna lokacija izstopa zaradi sodobne infrastrukture, visokokakovostnih tehnologij in dobro usposobljenega ter visoko motiviranega specializiranega osebja.

Poleg tega Avstrija ponuja prilagojene programe financiranja ter socialno in gospodarsko stabilnost. S svojo osrednjo geografsko lokacijo je idealen poslovni vezni člen med državami.

Avstrija ima zlasti dobro lokacijo, kar zadeva raziskave in razvoj. Investitorjem močno ustrezata višja davčna olajšava na raziskave, in sicer 14 odstotkov, ter ciljno financiranje za pospeševanje tesnega sodelovanja med znanostjo in poslovnim svetom. Poleg tega zdaj Avstrija vlaga v zagonska podjetja več kot kadar koli prej. Ciljne spodbude za investicije so na voljo vodilnim v industriji in tudi malim in srednje velikim podjetjem.

Najboljši partner, na katerega se lahko obrnete pri vseh vprašanjih v zvezi s poslovno lokacijo

Želite začeti poslovati v Avstriji ali pa tam okrepiti svoje poslovanje? Agencija ABA – Invest in Austria vam lahko pomaga s svojim naborom brezplačnih storitev, kar vključuje ustrezno svetovanje pri izbiri najbolj primerne lokacije, pomoč pri birokraciji in organih za financiranje, pomoč na področju davčnih in delovnih vprašanj ali pri prepoznavanju kontaktnih partnerjev. Poleg tega vam lahko ABA pomaga tudi s svojo široko mrežo strokovnjakov in partnerjev, s katerimi sodeluje.

Za več informacij obiščite spletno stran: investinaustria.at


Več iz teme: