Domače zveni tako domače

Čas branja: 1 min
25.09.2018  13:14  Dopolnjeno: 25.09.2018 13:17
Domače zveni tako domače

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Mercator dodaj
Bia dodaj

S sistematičnim razvojem ponudbe Radi imamo domače je Mercator na policah svojih trgovin že doslej ponudil številne butične izdelke slovenskih domačij, prenekatero ime lokalne kmetije pa je tako postalo znano po vsej Sloveniji.

Predvsem pristne prehranske izdelke manjših lokalnih proizvajalcev, ki jih je Mercator postavil na posebne police, označene z redčim srčkom, so kupci takoj sprejeli. V Mercatorju tako že vrsto let predstavljajo tudi manjše lokalne dobavitelje, podpirajo njihova prizadevanja in spoštujejo njihove ideje. Razumejo vrednost posebnih, nišnih izdelkov, s posluhom za novosti, za visoko kakovost in trajnostni razvoj lokalnega gospodarstva tako Mercator vedno znova predstavlja izdelke, ki so kupcem v veselje, Mercatorju pa v ponos.

Priljubljeni rdeči srček Radi imamo domače ima zdaj še različico BIO, saj se zdaj predstavlja pet novih partnerjev, katerih izdelki se ponašajo z vrhunsko ekološko pridelavo. Siri iz senenega mleka z ekološke kmetije Kukenberger, z naravnimi barvili obarvane bio-testenine Gabaroni, oljčno olje Morgan, bio pulpe Lotos Gourmet in bio žele bonboni Perger – to so zvezde letošnje jeseni na Mercatorjevih policah. Vse odlikujejo prvovrstne naravne surovine in brezhibna ekološka pridelava in obdelava. Saj veste: za dobro hrano stojijo dobri ljudje. In njihovo mojstrsko znanje, ki se prenaša iz roda v rod in je čvrsto zakoreninjeno v domači zemlji in družinskem izročilu, zato se nova generacija slovenskih kmetov in podjetnikov, kmetic in podjetnic ne boji ne sodobne tehnologije ne širnih trgov.


Več iz teme: