Povezovanje s kupci na prodajnih policah

Čas branja: 1 min
27.09.2018  13:23  Dopolnjeno: 27.09.2018 13:31
Povezovanje s kupci na prodajnih policah

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Trgovci na drobno se po vsem svetu soočajo z več izzivi, ki spodkopavajo njihovo rast in dobičkonosnost. Močna konkurenca, spletne trgovine, cenovne vojne in povečanje fiksnih stroškov so privedli do počasne rasti in zmanjševanja marž. Dandanes kupci še vedno večino blaga kupijo v fizičnih trgovinah, vendar zahtevajo tudi udobje in priročnost interneta. Novodobni trgovci morajo zato kupcem ponuditi najboljše iz obeh svetov, digitalnega in fizičnega, v eni brezhibni storitvi. Elektronsko prikazovanje cen je rešitev, ki to omogoča.

Elektronsko prikazovanje cen povezuje kupca s trgovcem in izboljšuje komunikacijo v fizični trgovini. Napredna tehnologija omogoča novo točko stika za interakcijo s kupci, preko katere lahko trgovci pridobijo informacije o življenjskem slogu kupcev in izdelkih, ki jih zanimajo. Kupcem pa nudi prikaz dodatnih informacij, kot je opis izdelka, ocena izdelka, razpoložljivost, socialna interakcija, ipd. Do teh podatkov lahko kupci dostopajo s telefonom z uporabo tehnologij NFC in QR. Ta digitalna interakcija poziva kupce k dejanjem, ki lahko segajo od prikazovanja prilagojenih promocijskih ponudb, nakupovalne košarice, rezervacij in prevzema do nakupovanja in plačila z mobilnim telefonom. Vsi ti elementi izboljšujejo izkušnjo kupca v trgovini zaradi prihranka časa in pomoči med nakupno odločitvijo.

Elektronsko prikazovanje cen pa trgovcem po drugi strani tudi izboljšuje učinkovitost poslovanja in zmanjšuje stroške, kot so stroški papirja, tiskanja nalepk in ročne menjave cen po vseh trgovinah. Trgovci lahko danes z enim klikom oblikujejo oglaševalske kampanje, ki se avtomatično in centralizirano posredujejo v vse trgovine brez potrebe po posredovanju s strani prodajnega osebja.

Več informacij o rešitvi si lahko preberete na naši spletni strani oz. nas kontaktirate na elektronski naslov b.strmsek@printecgroup.com.


Več iz teme: