Prohit se širi tudi v tujino

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
oglaševanje   dodaj
Prohit dodaj
Igor Stražišnik dodaj
 
Čas branja: 2 min
12.10.2018  08:43
Prohit je vodilna slovenska agencija za celovito upravljanje terjatev
Prohit se širi tudi v tujino

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
oglaševanje   dodaj
Prohit dodaj
Igor Stražišnik dodaj

Podjetje Prohit posluje v Sloveniji, Hrvaški in Srbiji, pot si utira tudi širše po Evropi. Poleg upravljanja terjatev, v predsodnem in sodnem postopku, izvajamo telefonsko izterjavo iz lastnega klicnega centra, ki posluje skozi ves dan in tako optimalno izkoristimo možnost vzpostavitve kontakta z dolžnikom. Obenem, z nenehnim razvojem naprednih programskih aplikacij skrbimo, da naročnikom omogočamo prilagojene rešitve, ki jih izvajamo na najvišji možni ravni. Dodana vrednost za naročnika je, da izvedemo zoper neplačnike vse možne in dopustne korake, vključno z vsemi insolvenčnimi in zapuščinskimi postopki.

Prohit se ukvarja tudi s svetovanjem pri odkupih, upravljanju večjih portfeljev in posameznih terjatev. Podjetje upravlja večje portfelje zavarovanih in nezavarovanih terjatve do fizičnih in pravnih oseb, kot tudi posamezne zavarovane terjatve do pravnih oseb. Našim naročnikom nudimo strokovno pomoč z znanjem o lokalnih posebnostih trgov zahodnega Balkana na pravnem, davčnem in finančnem področju. Svetovalne storitve, ki jih ponujamo naročnikom, obsegajo svetovanje tako pri nakupih terjatev kot so skrbni pregled, analize terjatev, vrednotenje terjatev, pogajanja, closing..., kakor tudi v procesu prenosa terjatev, ki lahko zajema prenos baz terjatev, prenos dokumentacije in pri upravljanju kupljenih terjatev, za katere izvajamo predsodne in sodne postopke izterjave; stečajne, likvidacijske in zapuščinske postopke; pravdne in nepravdne postopke; prestrukturiranja, M&A, …).

Smo high-tech podjetje z lastnim oddelkom za razvoj programske opreme, ki je razvil lastno programsko opremo za popolnoma digitalizirano upravljanje vseh vrst terjatev. Lastni razvojni oddelek omogoča priključitev na katerikoli informacijski sistem in nudi neomejene možnosti poročanja. Zagotavlja 100% kontrolo nad prevzetimi terjatvami v upravljanje z online dostopom do vseh terjatev v našem informacijskem sistemu.

Naš poslovni model provizije temelji na učinku, zato nam napredne rešitve predstavljajo razvojne izzive pri vseh procesih izterjave.

Pokličite nas na 08 200 37 80 (preveri številko), ali pošljite sporočilo na: izterjave@prohit.si, info@prohit.si


Več iz teme: