Družbi CETIS srebrno priznanje GZS za inovacije

Čas branja: 1 min
16.10.2018  07:11  Dopolnjeno: 16.10.2018 07:14
Družbi CETIS srebrno priznanje GZS za inovacije

Obveščaj me o novih člankih:  

V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije 26. septembra 2018 že 16. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. CETIS, eno vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih in komercialnih tiskovin, je prejel Srebrno nacionalno priznanje za CCH - Cetis Chip Hinge, inovativno vezavo polikarbonatne podatkovne strani v e-potnem listu. Priznanje GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji.

CETIS je med redkimi proizvajalci podatkovnih strani na svetu z lastnimi patentiranimi in s preverjeno učinkovitimi rešitvami. Najnovejša patentirana različica vezave podatkovne strani ima v fleksibilnem veznem materialu integriran elektronski brezkontaktni medij. Takšna rešitev nudi večjo varnost potnega lista pred ponarejanjem in prenarejanjem. Poskus spreminjanja vsebine variabilnih podatkov je jasno viden - dokument se uniči in ni več uporaben.

Avtorja inovacije sta mag. Roman Žnidarič, izvršni direktor, in Milan Kerič, direktor razvoja in IT rešitev, ki je priznanje tudi prevzel.