Generalijevo kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje LEON 2

Čas branja: 1 min
19.10.2018  11:18
ZA ZADOVOLJNO IN FINANČNO BREZSKRBNO STAROST
Generalijevo kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje LEON 2

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

»Kadar izgubiš kar imaš, tega vrednost spoznaš«. Znano je, da se višina mesečnega dohodka ob upokojitvi precej zniža in večino lahko negativno preseneti. In šele takrat, ko je že malce prepozno, se zavemo, kaj vse smo s tem izgubili. Zato je pomembno, da se na upokojitev dobro pripravimo. Tudi s pravočasnim začetkom dodatnega pokojninskega varčevanja. GENERALI d.d. za finančno varnost na jesen življenja poleg individualnega priporoča tudi kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje.

Finančna varnost je osnovni temelj bivanja. Ta nam zagotavlja kakovost življenja ter s tem tudi zadovoljstvo – tako v času delovne dobe kot po upokojitvi. Uspešna podjetja se zavedajo, da je zadovoljstvo zaposlenih eden ključnih dejavnikov uspešnosti in učinkovitosti. Zato zanj poskrbijo tudi s kolektivnim dodatnim pokojninskim zavarovanjem, ki po upokojitvi zaposlenim prinaša dodatno pokojninsko rento. Takšna odločitev mnogo dobrega omogoči tudi podjetju – prinese dodatno davčno olajšavo ter s tem nižjo efektivno stopnjo davka od dohodka ter vlaganje v zaposlene in nižje stroške v naslednjih letih.

Pri kolektivnem pokojninskem zavarovanju premijo plačuje delodajalec, lahko pa jo dodatno vplačujejo tudi zaposleni. Generalijevi strokovnjaki vloženi denar varno, strokovno in donosno upravljajo ter tako zagotavljajo kar najvišjo do-življenjsko dodatno pokojninsko rento.

www.generali.si


Več iz teme: