Oglasno sporočilo

Joan, rezervacija sejnih sob, ki vaše podjetje pripravi na jutri

Čas branja: 1 min
07.11.2018  06:35  Dopolnjeno: 07.11.2018 08:03
Kako kar najbolje načrtovati in sprejemati poslovne odločitve, a se vseeno izogniti nepotrebnim sestankom in z njimi povezanim stroškom? Na dilemo vsakega uspešnega podjetja odgovarja Joan, sistem za rezervacijo sejnih sob, ki si ga lahko ogledate na letošnji, že dvajseti Poslovni konferenci Portorož.
Joan, rezervacija sejnih sob, ki vaše podjetje pripravi na jutri

Kreativnosti in inovativnosti podjetij in družb se danes posveča več pozornosti kot kdaj koli prej. Vse premalo pozornosti pa se še vedno posveča optimizaciji te inovativnosti, vedo povedati v ljubljanskem podjetju Visionect. Tako večina podjetij še vedno nima urejenega rezervacijskega sistema, ki bi jim pomagal bdeti nad uporabo sejnih sob in zmanjšati stroške njihove uporabe, zaposleni pa večino svojega časa še vedno zapravijo na sestankih, dodajajo v Visionectu.

Rešitev ponujajo z Joan, sistemom za rezervacijo sejnih sob na katerega že prisegajo BMW, Microsoft, Hyundai, Dreamwork, Dell in druga uspešna podjetja.

Okolju prijazna tehnologija za izboljšano produktivnost

Elegantna tablica Joan se namesti pred sejno sobo, popolnoma brez žic, ter poveže z obstoječim koledarjem podjetja. Sobo nato zaposleni rezervirajo preko svojega koledarja, mobilne aplikacije ali kar na licu mesta, na napravi sami, za lažje upravljanje s sejnimi sobami brez nepotrebne administracije.

Okolju prijazna Joan, ki porabi kar 99 % manj energije kot podobne rešitve, tako pomaga zmanjšati stroške uporabe sejnih sob, brez uvajanja osebja ali kompleksnega upravljanja s sistemom. Pregledne rezervacije in statistika zasedenosti sob izboljšujejo produktivnost podjetja ter poskrbijo, da prihranite na tem, kar je najbolj pomembno: na vašem času in času vaših zaposlenih.

Joan lahko spoznate na 20. Poslovni konferenci Portorož, ki bo potekala 15. in 16. novembra 2018 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu.