Oglasno sporočilo

Premium osebno bančništvo – najboljša podpora upravljanju vaših financ

Čas branja: 1 min
07.11.2018  06:34
Premium osebno bančništvo – najboljša podpora upravljanju vaših financ

Nova KBM vam ponuja Premium bančne storitve, ki prinašajo vse, kar potrebujete za brezskrbno upravljanje svojih osebnih financ. Osebni bančnik spremlja vaše poslovanje, vam finančno svetuje ter pomaga pri pripravi in spremljanju osebnega finančnega načrta.

Prav te dni Premium osebno bančništvo praznuje eno leto, odkar ga je banka ponudila komitentom. Prilagojeno je finančnim potrebam zahtevnejših strank, ki upravljajo z večjimi zneski in zahtevnejšimi naložbami. Danes lahko trdimo, da so odzivi odlični in da so stranke zelo zadovoljne, saj smo v paketu vrhunske kakovosti združili naše najboljše storitve, ki vam bodo omogočile udobno, varno in enostavno finančno poslovanje.

Paketni produkti so trend v slovenskem bančništvu, ki gre tudi intenzivno v smer negovanja odnosov. Prav strokovni osebni pristop je tisto, kar ob kakovostnih bančnih storitvah stranke najbolj cenijo. V nenehnem negovanju odnosov do svojih strank, obojestranskem zaupanju, gradnji ter ohranjanju zadovoljstva in zvestobe se Nova KBM razlikuje od drugih. Skozi trajen odnos namreč svoje kupce bolje spoznamo, se jim prilagodimo in jim ponudimo prav tisto, kar si želijo.

Premium paket Nove KBM vam nudi:

  • osebnega bančnega svetovalca,
  • 360° finančno svetovanje, ki zajema pripravo in spremljanje osebnega finančnega načrta (naložbe, zavarovanja, pokojnina, krediti),
  • posebne ugodnosti pri številnih bančnih produktih,
  • obravnavo brez čakalnih vrst,
  • Premium debetno kartico Visa in Premium Zlato kartico MasterCard,
  • spletno in mobilno banko.

Strankam ponujamo tudi posebna Premium doživetja. Tako jim skozi različne tematske dogodke in ugodnosti zunanjih partnerjev omogočamo dodatne strokovne vsebine in sproščene trenutke, vezane na mreženje, finance, umetnost, kulturo, kulinariko, zdravje, šport, modo in avtomobilizem.

Nova KBM produkte spreminja in prilagaja v korist vas, komitentov. Odličnost v poslovanju s strankami je namreč eno naših ključnih vodil, da postanemo Najboljša banka 2020.

Več o naši ponudbi na www.nkbm.si/premium.