Kaj bodo top menedžerji počeli jutri in pojutrišnjem v Portorožu

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
PKP   dodaj
Grand hotel... dodaj
Ikea dodaj
Ferdinand... dodaj
Research dodaj
 
Čas branja: 2 min
11.11.2018  13:59  Dopolnjeno: 11.11.2018 14:16
Na 20. Poslovni konferenci Portorož (PKP) bomo gostili več kot 20 govorcev iz uglednih, mednarodno znanih in uspešnih podjetij, ki bodo predstavljali svoje zgodbe o uspehu in najboljšo prakso.
Kaj bodo top menedžerji počeli jutri in pojutrišnjem v Portorožu
Foto: Jernej Lasic

Obveščaj me o novih člankih:  
PKP   dodaj
Grand hotel Bernardin dodaj
Ikea dodaj
Ferdinand Dudenhöffer dodaj
Research dodaj

Bliža se jubilejna 20. Poslovna konferenca Portorož (PKP), ki bo v Portorož znova privabila skoraj 500 poslovnežev. Vidimo se v četrtek in petek, 15. in 16. novembra v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

PKP je vedno sledila gospodarskim trendom in tudi letos bo tako. Tema letošnje konference je spoznati, kako se na stalne spremembe odzivajo podjetja, ki gradijo inovacijsko dejavnost v okoliščinah stabilne, inovacijam naklonjene organizacijske klime. Zato je izhodiščno vprašanje dogodka “Posel jutri: Načrtujete 5 potez vnaprej?” več kot na mestu.

V dveh dneh se bomo osredotočili na primere dobre prakse podjetniško vodene korporacije, družbene odgovornosti, učinkovitega menedžmenta, oblikovanja novih in dolgoročnih trendov ter izrazite spremembe v tradicionalni dejavnosti kot je zavarovalništvo.

Z nami bodo Lars-Johan Jarnheimer, predsednik upravnega odbora holdinga Ingka, ki upravlja skupino IKEA, prof. dr. Ferdinand Dudenhöffer, eden najbolj uglednih strokovnjakov za avtomobilsko industrijo v Nemčiji ter ustanovitelj in direktor Centra Automotive Research University (CAR), Susanne Stormer, podpredsednica korporativne trajnosti, direktorica za trajnostni razvoj, v farmacevtski družbi Novo Nordisk, Isabelle Conner, direktorica oddelka za marketing in stranke v skupini Generali, Armin Messerer, direktor oddelka za mehatronske električne pogone in dodatno opremo v podjetju Mahle Group, Jean-Francois Chianetta, futurist in prepoznaven vodja v nastajajočem svetu obogatene resničnosti, ustanovitelj podjetja Augment, ekonomist Veljko Bole in drugi.

Konferenco bomo zaključili s pogovorom s predsednikom Vlade Republike Slovenije, g. Marjanom Šarcem.

Naložite si letošnjo mobilno aplikacijo na vaš pameten telefon in bodite obveščeni o dogajanju na 20. PKP! Najdete jo v Googlovi in Applovi trgovini. Mobilna aplikacija PKP je namenjena pregledovanju konferenčnega programa, govorcev, novic, lokacij, galerij slik in ostalih podatkov o konferenci. Če želite biti obveščeni o konferenčnem dogajanju si naložite mobilno aplikacijo na vaš Android ali iPhone.

Zakaj smo prepričani, da je udeležba na PKP prava odločitev?

Ker je PKP drugačen poslovni dogodek, usmerjen k širitvi obzorij. Predvsem program, ki že dve desetletji nastaja v organizaciji ljubljanske ekonomske fakultete in Financ je tisti del, s katerim smo si prislužili ugled osrednjega gospodarskega dogodka. Zato smo veseli, da nam je uspelo na 20. konferenco ponovno pripeljati najboljše.

  • PKP je konkretna in koristna vsebina. Udeleženci in sponzorji priznavajo vrednost njene vsebine, se v njej vidijo in od vložka v konferenco čutijo tudi konkretne poslovne učinke.
  • PKP so odlični domači in tuji govorci, ki so usmerjeni v širitev obzorij.
  • PKP je povezovanje, networking. Izmenjati izkušnje, znanje in kontakte lahko pomembno pripomore k poslovnemu uspehu.
  • PKP je tudi kultura, predvsem glasba, scenografija, impresivni videovložki.
  • PKP bogati tudi nagrada za pomembne dosežke v gospodarstvu.

Vse to in še več je vodilo in rdeča nit že devetnajstih konferenc, dvajseta pa je nadgradnja dosedanjih.

Dobrodošli v Portorožu. Veselimo se srečanja z vami.