Oglasno sporočilo

Veste s kom poslujete? Kako najhitreje do ključnih podatkov o poslovanju podjetij?

Čas branja: 1 min
26.11.2018  10:38
Vsak poslovnež išče nove poslovne priložnosti in si obenem želi zmanjšati tveganje pri poslovanju. Pri tem  potrebuje zanesljive in ažurne informacije o poslovanju poslovnih subjektov. Iskanje tovrstnih informacij je lahko zelo zamudno. V veliko pomoč vam je lahko Fi=Po Finančni pomočnik.
Veste s kom poslujete? Kako najhitreje do ključnih podatkov o poslovanju podjetij?

V mesecu oktobru 2018 se je v 111 slovenskih podjetjih začel stečajni postopek. Verjetno vas zanima, katera podjetja so to in če je med njimi tudi vaš poslovni partner. Ali morebiti podatek, da se je v mesecu oktobru v Slovenji registriralo kar 2.281 novoustanovljenih podjetij, ki so lahko zanimivi z vidika trženja in bi jim radi ponudili svoje storitve. Kje najhitreje poiskati ta podjetja? Kdo je njihov lastnik in kje drugje še deluje? Kako enostavno do analize konkurence in poslovnega okolja?

Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES) je v letošnjem letu posodobila spletno orodje Fi=Po. Ta sedaj na enem mestu ponuja vse ključne podatke za hitro preverjanje poslovnih partnerjev ali poglobljeno analizo in namesto vas spremlja izbrana podjetja ter vas obvesti o spremembah (npr. o blokadah ali zaprtju transakcijskega računa, o spremembah poslovnega naslova, zastopnikov, nadzornikov ali družbenikov, začetku insolventnega postopka itd.).

Poleg vpogleda v poslovanje slovenskih poslovnih subjektov Fi=Po vključuje še druge uporabne funkcije. To so hitra priprava različnih seznamov za trženje, analiza konkurence in poslovnega okolja ter dostop do agregiranih podatkov dejavnosti, občin, regij in celotnega slovenskega gospodarstva. Več informacij o spletnem orodju Fi=Po lahko dobite na spletni strani AJPES ali pa si ogledate video vodič.

Naj Fi=Po Finančni pomočnik postane vaše nepogrešljivo spletno orodje za hiter pregled poslovanja in poglobljeno analizo.