Oglasno sporočilo

Kako bi delali, če …

Čas branja: 1 min
27.11.2018  13:51  Dopolnjeno: 27.11.2018 14:25
… bi se vam poškodoval stroj, bi vam ukradli opremo, bi se vaš zaposleni poškodoval ali zbolel, bi vam vdrli v vaš operacijski sistem ali bi v vaših poslovnih prostorih zagorelo? Kaj če zaradi obratovalnega zastoja ne bi mogli plačati stroškov nabave? Ali bi morda nehote ali nevede povzročili škodo strankam ali poslovnim partnerjem? Neželenih in nepričakovanih situacij je še več. Da bo vaše poslovanje kljub temu brez večjih pretresov potekalo naprej, se zavarujte.
Kako bi delali, če …
Foto: Aldo Murillo

Zavarovanja imate lahko z bonitetnim programom za majhna ali mikro podjetja Triglav podjetniški komplet zbrana na enem mestu, ob tem pa lahko prejmete do 25 % popusta. V Triglav podjetniški komplet lahko združite:

  • premoženjska zavarovanja: požarno, strojelomno, vlomsko zavarovanje, zavarovanje odgovornosti …;
  • avtomobilska zavarovanja;
  • ostala premoženjska zavarovanja: zavarovanje kibernetske zaščite, kmetijsko in transportno zavarovanje in druga zavarovanja premoženja;
  • kolektivna nezgodna, pokojninska, življenjska zavarovanja ter dodatna zdravstvena zavarovanja.

Ali ne veste, katera zavarovanja potrebujete? Preverite v članku Vodič po zavarovanjih za podjetnike, na portalu Vse bo v redu pa spremljajte članke in nasvete za uspešen podjetniški vsakdan. Lahko se tudi naročite, da vas enkrat mesečno čakajo v vašem e-nabiralniku.