Oglasno sporočilo

Napredni podjetniki – poslujte brez omejitev, poslujte pametno

Čas branja: 1 min
28.11.2018  11:22  Dopolnjeno: 28.11.2018 11:25
Napredni podjetniki – poslujte brez omejitev, poslujte pametno

Pametno poslovanje se prične s celovitim pristopom, ki ste ga napredni podjetniki deležni v Novi KBM. Z novim pristopom, ki smo ga poimenovali SMART BUSINESS, želimo ponuditi najvišjo kakovost vsakdanjega poslovanja manjšim samostojnim podjetnikom in podjetjem, zasebnikom, obrtnikom, kmetovalcem ter vsem, ki opravljate popoldansko dejavnost.

Da bo vaše delo učinkovito, preprosto in pregledno, vam ponujamo paket SMART BUSINESS, kjer so vam po enotni, konkurenčni ceni na voljo osnovne bančne storitve: vodenje računa, mesečna uporaba spletne banke in izdaja varnostnega elementa, izdaja debetne kartice ter SMS obveščanje za izbrano debetno kartico.

Kar paket razlikuje od ostalih poslovnih bančnih paketov, pa je avtomatsko odobreni limit na računu, ki je vključen v osnovno ceno paketa in na mesečni ravni znaša 8,99 EUR za samostojne podjetnike, zasebnike oziroma 14,99 EUR za podjetja. Z limitom boste lažje poravnavali tekoče mesečne stroške ali morebitne večje nepričakovane izdatke, kot so davki ipd. Prav vam bo prišel tudi v primeru manjšega mesečnega poslovanja, kar je še posebej pogosto pri t. i. sezonskih poslih, ali kot predplačilo za nakup določenih materialov.

V Novi KBM se zavedamo, da je osebni odnos pri poslovanju z banko pomemben. Vsem imetnikom paketa SMART BUSINESS je tako na voljo tudi skrbnik poslovnega računa, ki je pomembna vez med komitentom in banko. Strankam pomaga iz široke palete bančnih produktov izbrati tiste, ki so zanje najprimernejši, svetuje pri njihovem finančnem načrtovanju in nudi pomoč pri reševanju morebitnih finančnih izzivov.

Nenazadnje paket zajema še storitve Podjetniškega centra, ki strankam omogoča brezplačna finančno-ekonomska in poslovna svetovanja za različne projekte, svetovanja za uspešno pridobivanje sredstev EU ter interaktivna orodja za pripravo poslovnih načrtov in projektov.

Paket lahko trenutno sklenete v vseh večjih mestih po Sloveniji, z novim letom pa bo to možno urediti v katerikoli poslovalnici Nove KBM. Njihove lokacije najdete na spletnem mestu banke.

V Novi KBM produkte spreminjamo in prilagajamo v korist naših komitentov. Odličnost v poslovanju s strankami je namreč eno naših ključnih vodil, da postanemo Najboljša banka 2020.

Več o naši ponudbi na www.nkbm.si/smartbusiness