Na Podjetniškem forumu v torek delijo izkušnje tudi novomeška farmacevtska družba Krka, Domel, Mizarstvo Kos in GeoEnergetika

Čas branja: 1 min
30.11.2018  13:48  Dopolnjeno: 30.11.2018 14:24
Ne zamudite zgodb o dobrih praksah slovenskih podjetij. Brezplačno druženje je tudi priložnosti za nove poslovne ideje in navdihujoč vstop v zadnji mesec leta!
 Na Podjetniškem forumu v torek delijo izkušnje tudi novomeška farmacevtska družba Krka, Domel, Mizarstvo Kos in GeoEnergetika
Foto: Jure Makovec

Obveščaj me o novih člankih:  

Podjetniški forum, brezplačno poslovno srečanje, ki vsako leto združi prek 150 podjetnikov, bo letos potekalo v torek, 4. decembra na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani. Srečanje je brezplačno, zadnje prijave pa zbiramo tukaj.

Zadnji forum v letošnjem letu bomo začeli s pogovorom o Hranilnici Lon, ki prehaja v kitajsko last. Kako poslovati s Kitajci in kakšne so njihove izkušnje nam bo povedal dr. Jaka VADNJAL, predsednik uprave Lona.

Mali podjetniki so ključni del gospodarstva in so zelo pomembni zaposlovalci na številnih območjih Slovenije. S številnimi smo govorili na regionalnih forumih. Trije med njimi bodo predstavili svoje zgodbe, cilje in načrte. Z nami bodo Jože KOS, direktor, Mizarstvo Kos, Gašper PUHAN, direktor, GeoEnergetika, PE Novo Celje, Valter KRMAC, direktor, KMK BOX.

Med zagonskimi podjetji je vse več takih, ki prihajajo v zrelejšo fazo. Mnogi startupi so tudi uspešni na tujih trgih … Kakšne so njihove skrite formule, kje so dobili motivacijo in zagon, s kakšnimi izzivi se srečujejo in kako jim je uspelo? Znanje in izkušnje bodo delili:

  • Davorin FURLAN in Tomaž PEGAN, direktorja, MAG-LEV Audio
  • Jernej MIRT, direktor in soustanovitelj, VIAR
  • Boštjan KORITNIK, direktor, Gledos
  • Miha LAVTAR, direktor, Optiweb

V sklepnem delu foruma pa se bo urednica portala Tovarna leta z gosti, ki prihajajo s Krke, Domela in Fakultete za strojništvo pogovarjala o tem, kaj pametna tovarna je, v čem se razlikuje od klasičnih tovarn, kot jih poznamo danes, kako daleč smo na tem področju v Sloveniji.