Oglasno sporočilo

Kava, kraljica avtomatov

Čas branja: 1 min
07.02.2019  13:18  Dopolnjeno: 07.02.2019 13:20
Kava, kraljica avtomatov

ASI SMO VSTOPILI V JUBILEJNO 30. LETO DELOVANJA

Vse se je začelo leta 1989. Kdor je tistega leta svojim zaposlenim omogočil kavo iz avtomata je bil pred časom. Tudi danes je izbira iz AS avtomata prava odločitev, saj omogoča kakovosten in varen obrok, odlično kavo, pester nabor izdelkov ter prijeten trenutek dneva.

AS - ZAVEZANI K NAJVIŠJI KAKOVOSTI

Kot vodilni ponudnik vending storitev na slovenskem trgu postavljamo najvišje standarde kakovosti in varnosti in smo edini ponudnik s 3 certifikati - certifikat za kakovost ISO 9001, certifikat varnosti živil Codex alimentarius, certifikat za okolje ISO 14001.

PRIČARAJTE SI NEPOZABNO IZKUŠNJO

Svoje ime gradimo na najboljši espresso kavi in tako poskrbimo za nepozaben trenutek dneva. Naša kava je ustvarjena s strastjo in ljubeznijo. Pripravljena je iz celih kavnih zrn, praženih po posebni AS recepturi, zmletih za vsako kavo posebej. Kot ljubitelji kave raziskujemo in razvijamo najboljši AS recept, ki zagotavlja pravo ravnovesje sestavin. Nudimo kavne osnove, ki ustrezajo številnim okusom in potrebam in pričarajo nepozabno izkušnjo. Vse sestavine so popolnoma varne in najvišje kakovosti, saj ne vsebujejo trans maščob, glutena in GSO. Avtomat ni več le avtomat, temveč prijetna postaja v trenutku našega življenja.

IZBRANI DOMAČI IZDELKI LASTNE BLAGOVNE ZNAMKE AS

V 30. letih dela smo pridobili dragocene izkušnje, ki nas usmerjajo na naši poti naprej. Da bi našim uporabnikom lahko ponudili še bolj kakovosten nabor izdelkov, smo se povezali s priznanimi slovenskimi kmetijami in lokalnimi proizvajalci ter razvili lastno blagovno znamko AS.

HVALA VAM, DA Z NAMI DELITE VAŠE TRENUTKE DNEVA.