Oglasno sporočilo

Poskrbite za varnost in zavarujte še preden zgradite!

Čas branja: 1 min
15.03.2019  12:55  Dopolnjeno: 15.03.2019 12:59
Nove poslovne priložnosti se rojevajo vsak dan. Gradijo temelje za ambiciozne ideje, zanimive posle in drzne investicije. Vse za namen doseganja uspešnih poslovnih rezultatov. Ker pa je svet skrajno nepredvidljiv, sta rast in razvoj podjetja odvisna tudi od premišljene zavarovalne politike. Zavarovalnica Generali kot vseživljenjski partner strankam v sklopu poslovnih zavarovanj nudi več paketnih ter za posamezna podjetja po meri prilagojenih rešitev.
Poskrbite za varnost in zavarujte še preden zgradite!

V Generaliju se zavedamo, da uspešnost podjetja niso zgolj dobre poslovne odločitve in odlične ideje. Uspešnost se meri tudi s pravilnimi in pravočasnimi ukrepi za preprečitev nepredvidljivih dogodkov. Zato pri Generaliju podjetnikom nudimo široko paleto poslovnih zavarovanj. Poleg Paketa Podjetnik in Paketa Energija nudimo še kakovostna transportna, odgovornostna in industrijska zavarovanja. Za »poslovno« varnost v sklopu novih investicij pa sta zagotovo najpomembnejša gradbeno in montažno zavarovanje.

Prve nevarnosti so na vidiku lahko že pri pripravljalnih delih! Zato poskrbite za ustrezno zavarovanje vaše investicije.

Veliko nepredvidljivih in celo nepopravljivih škod lahko nastane prav med izvajanjem gradbenih ali montažnih del. Poleg škod, ki jih objektom v gradnji lahko povzročijo naravni pojavi in vremenski vplivi, velja izpostaviti še morebitne škode, za katere so odgovorni izvajalci del. Mnogokrat namreč višina škode, ki jo vašemu obstoječemu premoženju ali objektu gradnje, montaže lahko povzročijo izvajalci, presega limit kritja obveznega zavarovanja odgovornosti po njihovih zavarovalnih policah. Velikokrat ustreznega zavarovanja odgovornosti iz dejavnosti za škode povzročene investitorju, sploh nimajo sklenjenega.

Za brezskrbno investicijo vam ponujamo celovito rešitev morebitnih problemov, z možnostjo sklenitve gradbenih in montažnih zavarovanj. Ta zavarovanja nudijo celovito kritje različnih škod, ki bi v procesu gradnje ali montaže lahko ogrozile vašo investicijo in posledično zamajale stabilnost vašega poslovanje. Tovrstno zavarovanje lahko sklenete sami ali pa v pogodbi o izvajanju del pogojujete sklenitev tovrstnega zavarovanja s strani glavnega izvajalca.