Oglasno sporočilo

V leto 2019 z novimi gradbenimi projekti

Čas branja: 1 min
28.03.2019  08:56
V leto 2019 z novimi gradbenimi projekti
Foto: Eva

V največjem slovenskem gradbenem podjetju Kolektor Gradbeništvo je danes zaposlenih več kot 800 zaposlenih, ki smo specializirani za izvajanje in vodenje vseh vrst gradbenih projektov. V podjetju se dobro zavedamo, da ni dovolj biti le največji, temveč tudi produktivni in inovativni, zato pospešeno vlagamo v razvoj in tehnologije, dodatna usposabljanja in izobraževanja novih in obstoječih kadrov.

Odprtih imamo precej projektov, trenutno v obeh družbah okoli 145, ki od nas zahtevajo koordinacijo, podprto z ustrezno tehnologijo in kvalificiran kader, ki je navsezadnje naš ključ do uspeha. Na avtocestnem področju zaključujemo sanacijo viadukta Ravbarkomanda in izgradnjo cestne navezave v Luko Koper, t. i. Srminski vhod ter nadaljujemo z rušitvijo cestninskih postaj na primorskem kraku. Med visokimi gradnjami smo zaključili tržno gradnjo Belle vie Tivoli in bazen v Puli, ki je z 8 milijoni evrov naš največji visoko gradbeni projekt na Hrvaškem. Pričeli smo z izgradnjo 2. faze Tehnološkega središča Eles Beričevo v katerem je predviden računalniški center za vodenje energetskega omrežja. Naš največji infrastrukturni projekt na železniškem omrežju je nadgradnja železniškega odseka Zidani Most – Rimske Toplice v vrednosti približno 64 milijonov evrov in projekt rekonstrukcija železniškega omrežja in dostopa v Luko Reka v višini 30 milijonov evrov, ki je zaradi rekonstrukcije tunela in obsežne sanacije betonskih površin med najzahtevnejšimi.

V leto 2019 smo vstopili z dobrimi poslovnimi rezultati in z zagotovljenimi novimi projekti. Z veseljem pričakujemo gradbene izzive, ki nas čakajo ob izvedbi novih in starih projektov. Poleg širitve na tuje trge si želimo še naprej ostati vodilno podjetje na domačem gradbenem trgu, kjer se kljub kratkim rokom in visokim zahtevam naročnikov dokazujemo z gradnjo objektov po celotni Sloveniji.