Oglasno sporočilo

Z novim načinom razumevanja kupcev si zagotovite hitrejšo rast podjetja!

Čas branja: 1 min
28.03.2019  06:38  Dopolnjeno: 28.03.2019 06:41
Z novim načinom razumevanja kupcev si zagotovite hitrejšo rast podjetja!

Spoznajte svoje kupce in ustvarite konkurenčno prednost podjetja

Podjetje mora poznati potrebe in želje svojih uporabnikov in potencialnih kupcev, ker je to predpogoj za uspešno poslovanje. Poznavanje mobilnosti potencialnih kupcev in njihovih navad vam pomaga pri sprejemanju pravilnih poslovnih odločitev in doseganju konkurenčne prednosti. Z analizo anonimnih in agregiranih masovnih podatkov o mobilnosti vaših kupcev si lahko zvišate frekvenco obiska, izboljšate komunikacijo in optimizirate ponudbo. Dejansko izmerjeni podatki vam omogočajo hitrejšo pripravo tržno-komunikacijski akcij, s katerimi uspešno osvojite trg.

Inovativna rešitev A1 Mobility Insights za boljše razumevanje vaših kupcev

V A1 vam z inovativno rešitvijo A1 Mobility Insights pomagamo k boljšemu razumevanju potreb vaših potencialnih kupcev. S pomočjo analize masovnih podatkov tokov gibanja, ki so anonimni in agregirani, vam lahko za različne panoge izračunamo in sestavimo prilagojena poročila, analiziramo veliko število različnih parametrov in odgovorimo na različna panožno usmerjena vprašanja. A1 Mobility Insights omogoča analizo obiskovalcev na različnih lokacijah – od trgovin do nakupovalnih ulic. Podatki temeljijo na dnevni, tedenski, mesečni zgodovini in so odličen vir pomembnih informacij za načrtovanje vašega vsakodnevnega poslovanja in oblikovanje optimalne ponudbe. A1 Mobility Insights je prilagodljiv in primeren za vse vrste panog, kot so na primer prodaja, promet ali turizem. Prav tako je prilagodljiv dostop do poročil, saj se nahajajo na spletnem portalu, do katerega uporabniki lahko preko računalnika dostopajo kadarkoli in kjerkoli.

Varnost in anonimnost podatkov

Vse analize podatkov obdelujemo in pripravimo v skladu s strogo slovensko in evropsko zakonodajo, v celoti upoštevamo Uredbo o varovanju osebnih podatkov (GDPR). Zagotavljamo popolno varnost in anonimnost podatkov, zato smo v postopek vključili številne varovalke, ki onemogočajo individualizacijo posameznikov.

A1 Mobility Insights vam zagotovi dejanske podatke, ki vam bodo v pomoč pri načrtovanju vsakodnevnih poslovnih aktivnosti, pripravi optimalne ponudbe in ostalih poslovnih načrtov.

Več na www.a1.si/velika-podjetja/resitve/poslovne-resitve/a1-mobility-insights