Oglasno sporočilo

Celovite rešitve trajnostne energije in e-mobilnosti na enem mestu

Čas branja: 1 min
01.04.2019  10:48  Dopolnjeno: 03.04.2019 09:13
Celovite rešitve trajnostne energije in e-mobilnosti na enem mestu

Podjetje OVEN Elektro Maribor ima status kvalificiranega proizvajalca električne energije, katerih osnovne dejavnosti so proizvodnja električne energije v malih hidroelektrarnah, proizvodnja električne energije v fotonapetostnih elektrarnah, vzdrževanje hidroelektrarn in fotonapetostnih elektrarn ter trženje povezanih produktov s področja obnovljivih virov energije. Poleg omenjenega imajo tudi kopico strateških projektov, ki s svojo vsebino znatno pripomorejo k trajnostni naravnanosti in okoljski ozaveščenosti. Svojim strankam tako nudijo celovito izdelavo sončnih elektrarn na ključ, široko paleto ponudbe in izposojo e-mobilnih sredstev v OVeNturi ter napredno ponudbo trajnostnih rešitev v spletni trgovini OVeNshop.

V podjetju OVEN vam nudijo raznoliko izbiro sončnih elektrarn na ključ. Življenjska doba sončne elektrarne je okrog 30 let ali več, kar zagotavlja zelo varno in dolgoročno usmerjeno obliko naložbe. Lastnik sončne elektrarne je lahko gospodinjski ali mali poslovni odjemalec, OVEN sončne elektrarne na ključ pa zagotavljajo najvišji izkoristek, najvišje donose in posledično zadovoljne investitorje. Visoko usposobljen kader bo v fazi načrtovanja poskrbel za optimalno kW moč vaše elektrarne. Ključne prednosti namestitve sončne elektrarne s pomočjo podjetja OVEN so tako visoka kakovost z garancijo, postavitev sončne elektrarne na ključ brez vezave in pomoč ob ureditvi subvencije. V družbi OVEN vam bodo pri izgradnji sončne elektrarne skupaj s partnerji ustrezno svetovali in zgradili optimalno elektrarno po vaših merah, ki vam bo omogočila dolgoročno in varno naložbo v obnovljive vire.

Električna mobilnost za bolj trajnostno urejeno prihodnost

Velik poudarek pa v podjetju OVEN namenjajo tudi razvoju in široki ponudbi e-mobilnosti. V največji izposojevalnici električnih vozil OVeNtura si tako lahko izposodite električna kolesa, e-skiroje in hoverboarde, v spletni trgovini OVeNshop je kupcem na voljo več kot 60 modelov e-koles ter pestra ponudba že prej omenjenih e-skirojev in hoverboardov. Od letošnjega leta naprej je na voljo tudi novost, in sicer elektrifikacija koles. Gre za predelavo navadnega kolesa v e-kolo, pod sloganom Tudi TVOJeKOLO je lahko električno.

Razvoj področja e-mobilnosti in samooskrbe vsekakor predstavljajo tudi hišne polnilne postaje, ki v primeru uporabe električnih vozil omogočajo dodatne prihranke pri uporabi tekočih goriv.