Oglasno sporočilo

Upravljalec terjatev po vaši meri

Čas branja: 1 min
17.04.2019  07:57  Dopolnjeno: 17.04.2019 08:01
Upravljalec terjatev po vaši meri

»Denar je sveta vladar.« Tako pravi znan pregovor. In verjetno se vsi strinjamo, da brez denarja danes pač ne gre, tako v osebnem, kot v poslovnem svetu.

Se vam je že zgodilo, da za svoje storitve niste dobili plačila? Pa čeprav ste jih opravili 100% in po dogovoru? In, če se sprašujete kaj storiti v tem primeru, je odgovor preprost. Obrnite se na nas, obrnite se na PROHIT.

Smo podjetje, ki je vodilno v Sloveniji na področju upravljanja terjatev. In v sklopu finančne konference, ki bo 7. in 8. maja v GH Bernardin v Portorožu, nas lahko pobližje spoznate. Smo namreč eden izmed sponzorjev finančne konference.

Če se v vašem podjetju ukvarjate z neplačniki in vam to vzame ogromno dragocenega časa, je morda zdaj pravi trenutek, da to prepustite nam, sami pa se osredotočite na vašo primarno dejavnost.

Izterjava terjatev je zelo kompleksen proces, ki mora biti, če želite, da je uspešna, organizirana pravočasno, vsi koraki pa morajo biti dosledno izvedeni. In prav to je tisto, kar vam nudimo. Hitro, učinkovito in profesionalno izterjavo, ki bo zagotovo prinesla rezultate.

Izvajamo celovito upravljanje s terjatvami in se lahko vključite v katermkoli delu celovitega procesa, bodisi predsodnem, sodnem (izvršilnem, pravdnem, insolvenčnem ali zapuščinskem postopku ) ali pa imate morda težavo s pregledom nad obstoječimi izvršbami.

Lasten razvojni oddelek, ki skrbi za napredno programsko opremo, pa zagotavlja visoko stopnjo odzivnosti glede na spremembe trga in hitro prilagajanje še tako zahtevnemu naročniku.

In kaj je pri vsem tem najboljše? Da nas plačate po učinku in, da z nami nimate nobenih fiksnih stroškov.