Oglasno sporočilo

Rečeno storjeno

Čas branja: 1 min
29.04.2019  09:44
Rečeno storjeno

V Merkurju že več kot 10 let nudijo celovite storitve REČENO STORJENO, kjer v celoti poskrbijo za prenovo vašega doma, od ideje do realizacije. Prenova kopalnice, menjava oken ali nova fasada vam morajo biti veselje in zadovoljstvo, ne pa težaven projekt.

Merkur ponuja celovito storitev, ki vključuje svetovanje, kakovosten material, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Zakaj v prenovo z MERKURJEM?

1. SVETUJE in ZAGOTAVLJA IZVEDBO Z VISOKOKVALIFICIRANIMI MOJSTRI

Merkujevi izkušeni svetovalci vam bodo pomagali pri izboru izdelkov in načrtovanju proračuna za prenovo. Ponudbo bodo prilagodili vašim potrebam in željam. Naj vas iskanje kakovostnih izvajalcev ne skrbi. Tudi za to bodo poskrbeli v Merkurju. Neprestano spremljajo zadovoljstvo kupcev ter sodelujejo izključno s preverjenimi in strokovnimi izvajalci, ki izpolnjujejo Merkurjeve standarde storitev. Strokovno izvedbo del jamčijo z Merkurjevo garancijo.

2. KOORDINIRA in VODI vaš PROJEKT

Brez nepotrebnega iskanja in čakanja ter usklajevanja različnih mojstrov! Merkurjevi mojstri pričnejo z delom na dogovorjeni dan in ob dogovorjeni uri, vaš Merkurjev svetovalec pa ima ves čas nadzor nad potekom vašega projekta.

3. GARANTIRA

V Merkurju so zavezani h kakovosti in zanesljivosti, zato vam nudijo na storitev vgradnje in na vgrajene izdelke tudi Merkur garancijo, ki obsega:

  • garancijo na izdelke po pogojih proizvajalca izbranih izdelkov,
  • 2-letno garancijo na izvedena dela.

4. OMOGOČA PLAČILO NA DO 60 OBROKOV

V Merkurju vam omogočajo enostavne možnosti financiranja vseh stroškov prenove, ki vključujejo

tako stroške izbranih izdelkov in izvedbe del.