Bodite na tekočem z dogajanjem na 36. Finančni konferenci

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
 
Čas branja: 1 min
29.04.2019  19:11  Dopolnjeno: 29.04.2019 19:24
Naložite si aplikacijo Finančna konferenca, preglejte program, spoznajte govorce, preberite novice in bodite obveščeni o družabnem dogajanju.
Bodite na tekočem z dogajanjem na 36. Finančni konferenci
Vse o Finančni konferenci na enem mestu!

Obveščaj me o novih člankih:  

Po prvomajskih praznikih, v torek in sredo 7. in 8. maja, se bodo predstavniki finančne industrije družili v Portorožu na že 36. Finančni konferenci.

Dva dni, 33 govorcev

V dveh dneh boste lahko prisluhnili prek 30 govorcem, med njimi bodo tudi Egon Zakrajšek s Feda, minister za finance Andrej Bertoncelj ter 8. najbogatejši Slovenec Damian Merlak. Predstavila se bodo 3 uspešna podjetja (Boxmarks Leather, Lunos in Fareboom). Posvetili se bomo tudi prevzemom in združitvam. Med odmevnejšimi je zagotovo Generalijev prevzem Adriatic Slovenice, Adventura Holding je tudi izjemno aktivna na tem področju, prav tako Salus, ki je nedavno poleg Sanolaborja kupil še delež v očesnem start-upu. Prihodnost bančnega trga je trenutno med bolj aktualnimi temami. O njej bomo govorili vodilnimi predstavniki NLB, NKBM, Intesa Sanpaolo Bank in UniCredit Bank.

Pozabili nismo niti na strateško planiranje in upravljanje tveganj v prelomnih časih (pred nami je brexit, jenjanje gospodarstva v Nemčiji, Italiji, na Kitajskem, še kje, protekcionizem Donalda Trumpa in tako naprej), alternativne vire financiranja, kaj bo z nepremičninami, kako lahko poslovna analitika in kontroling pripomoreta k delu CFO in CEO, v zaključku konference pa se bomo pogovarjali z gospodom Božičem, članom uprave SDH, ki bo pojasnil, zakaj je odšel v SDH in kako bo pripomogel k učinkovitejšemu državnemu upravljanju.

Naložite si konferenčno aplikacijo

Aplikacija je na voljo v App Store za naprave iOS in v Google Play za Android naprave.

Last minute prijava

Če še ne veste, kje boste 7. in 8. maja, je Portorož prava odločitev.

Na [www.fkonferenca.si] še zbiramo prijave!