Oglasno sporočilo

Rešitve za vašo varno mobilnost

Čas branja: 1 min
21.05.2019  12:10
AMZS letos šteje častitljivih 110 let. Zrela, močna blagovna znamka, z vonjem po bencinu se še toliko bolj zaveda pomena ustreznih ukrepov za ohranitev našega planeta.
Rešitve za vašo varno mobilnost

Tradicija, ki od nekdaj temelji na »pomagati«, se vse bolj prepleta s sodobno, inovativno, zeleno esenco razvoja mobilnosti. Tiste mobilnosti, ki se nasploh zelo hitro spreminja, tako po obliki, uporabnosti, zaznavi.

AMZS kot skrbnik varne mobilnosti (ne)posredno vpliva na spreminjanje navad uporabnikov mobilnosti. Skozi prizmo varnosti, novih tehnologij in trendov v razvoju postaja vse bolj »zelena« blagovna znamka, ki je pogosto na cesti zaradi pogona na elektriko celo neslišna in predvsem okolju prijaznejša.

Slovenci smo znani kot veliki ljubitelji in zaščitniki svojih jeklenih konjičkov. Tako zanje kot za voznika pa odlično poskrbijo v AMZS. Široka ponudba storitev zadovolji in navduši še tako zahtevne voznike. Tiste, ki vedo, da jim AMZS članstvo prinaša kup ugodnosti in presenečenj, kot tudi tiste, ki bodo to šele spoznali.

Dobrodošli v 29-ih AMZS centrih po vsej Sloveniji.