Oglasno sporočilo

Če vas baše čas, imamo Minute za vas

Čas branja: 1 min
22.05.2019  08:25
Linijo izdelkov Minute v Mercatorju ustvarjamo z mislijo na vse, ki se zaradi pomanjkanja časa ne želite odpovedati dobremu obroku. Z izdelki Minute imate okusne in sveže pripravljene obroke iz skrbno izbranih sestavin hitro pri roki.
Če vas baše čas, imamo Minute za vas

Linija izdelkov Minute vključuje skupno že 24O vrst izdelkov, od že pripravljenih in še toplih jedi na naših toplotekah, do pripravljenih sendvičev, solat, namazov, narezanega sadja in sladic do kave. Široka pa je tudi izbira izdelkov, ki so že pripravljene za kuho ali peko doma.

Ko tudi v naglici vemo, kaj jemo

Minute v Mercatorjevi ponudbi pomenijo »hitro hrano«, ki pa je sveža, raznovrstna in okusna. Inovativne malice zadovoljijo številne še tako izbirčne in zahtevne okuse, saj med malicami Minute najdete:

  • 25 vrst okusnih sendvičev,
  • žitne solate z ajdovo kašo, lečo, čičeriko ali ješprenjem,
  • solate z različnimi dodatki, tudi mesa,
  • solate s hladnimi testeninami ali rižem in zelenjavo,
  • osvežujoče sadne solate,
  • sadno-zelenjavne prigrizke, tudi v kombinaciji s sirom in olivami,
  • odlične sladice,
  • delikatesne izdelke.

Dnevno sveže pripravljeno

Vsi izdelki Minute so dnevno pripravljeni v Mercatorjevih kuhinjah po Sloveniji. S tem zagotavljamo svežino, kakovost in dostopnost vsak dan. Ker pa šteje vsaka minuta, tudi embalaža upošteva načelo »manj je več«.

Nagrajena kakovost

Posebej smo ponosni na izdelke Minute, ki so bili večkrat nagrajeni na sejmu Agra, od zlatega bakalarja, do sarm, golaža in polenovke s tartufi, ki so prejeli zlata odličja, do tatarskega biftka, polenovke na belo in polenovke po istrsko, polnjenih paprik v omaki in čuft v omaki, vampov in tuninega namaza. Trije zelenjavni obroki Minute pa so prejeli nagrado Inovacija leta 2019.

Trgovine Minute

Ker v Mercatorju sosedske trgovine v mestnih okoljih prilagajamo dinamičnemu življenjskemu ritmu, smo tudi nove trgovine uredili po sodobnem konceptu Mercator Minute. V njih srečate tako dijake in študente kot zaposlene v bližnjih podjetjih, ki so si vzeli minute za kosilo, pa tudi prenekatero sosedo in soseda na dopoldanski kavici, saj so v izbranih trgovinah tudi kavomati s kavo Minute.