Oglasno sporočilo

Povej, kaj želiš. V slovenščini.

Čas branja: 1 min
23.05.2019  13:34
Povej, kaj želiš. V slovenščini.

Že poznate NEO, ki so ga pred kratkim predstavili v Telekomu Slovenije? Če ne, potem zamujate marsikatero zabavo. NEO je namreč najsodobnejša platforma, ki je v slovenske domove prinesla številne novosti – od enostavnega iskanja in upravljanja TV in ostalih vsebin do še bolj enostavnega upravljanja pametnih naprav. Z glasom in v slovenskem jeziku.

V sodobnem svetu torej vsebine in TV-programe poiščete tako, da izgovorite naslov vaše najljubše serije, želenega filma, ime igralca ali TV-programa ali pa žanr, ki ga želite gledati. Na primer: risanke, šport, nogomet, dokumentarni ipd. Napreden iskalnik vam poleg TV-vsebin prikaže tudi vsebine z YouTuba in ostalih sorodnih aplikacij.

NEO deluje na vseh zaslonih, tako da lahko vsebine spremljate na TV, pa tudi na tablici, mobitelu ali računalniku. In ker ima NEO odličen spomin, boste z ogledom, na primer, na tablici nadaljevali točno tam, kjer ste z ogledom na TV-sprejemniku prenehali. Če pa imate malčka ali mulca, vas še posebej opozarjamo na Otroški park, ki omogoča, da otroku omogočite le ogled tistih vsebin, ki so primerne njegovi starosti.

Enostavno je tudi upravljanje naprav pametnega doma. Tako luč v kuhinji ugasnete z glasom kar s kavča, prek aplikacije preverite, kaj počnejo vaši otroci v drugi sobi, ali pa, kdo zvoni pred vrati. Pametna vtičnica pa vam omogoča vklop in izklop naprav tudi, ko vas ni doma.