Oglasno sporočilo

Uspešen podjetnik varnost pri poslovanju postavlja na prvo mesto

Čas branja: 1 min
18.06.2019  13:19
Uspešna podjetniška zgodba ni odvisna le od poslovnih idej, pravilnih odločitev in predanih ljudi. Na poslovni uspeh vlivajo tudi nepredvidljive situacije, ki se podjetju na poti razvoja in rasti lahko zgodijo tudi ob skrbem načrtovanju prihodnosti.
Uspešen podjetnik varnost pri poslovanju postavlja na prvo mesto

Škodni dogodki v podjetju lahko povzročijo večje dolgoročne posledice. Zato je pomembno, da podjetniki ukrepate pravočasno, sprejmete ustrezne odločitve in svojo poslovno prihodnost ustrezno zavarujete.

Poslovna zavarovanja zavarovalnice Generali so le ena izmed možnosti, s katerimi si podjetniki lahko enostavno in preprosto, a učinkovito zagotovite večjo poslovno varnost ter izboljšate možnosti za uspeh vašega podjetja.

Paket Podjetnik – pravo (za)varovanje za vaš posel

V zavarovalnici Generali kot vseživljenjski partner zadovoljstvo strank postavljamo na prvo mesto. Tudi v poslovnem svetu. Ker premišljena zavarovalna politika pomembno pripomore k poslovni varnosti, rasti in uspehu, pri nas svetujemo kakovostno zavarovalno kritje PAKET PODJETNIK.

Ta vključuje požarno zavarovanje, zavarovanje za primer vlomne tatvine in ropa, zavarovanje za primer obratovalnega zastoja ter zavarovanje stekel. K temu se lahko doda še zavarovanje elektronike in zavarovanje odgovornosti. Izbrano zavarovanje v primeru nesreče ohrani vrednost premoženja podjetnika. Glede na potrebe »posla« je možna izbira med osnovnim, komfortnim ali ekskluzivnim zavarovanjem.

Varujte zadovoljne trenutke, mi vam zavarujemo ostalo!

www.generali.si.