Oglasno sporočilo

Kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje LEON

Čas branja: 2 min
10.09.2019  15:14  Dopolnjeno: 10.09.2019 15:20
Za dostojno življenje še dolgo po upokojitvi
Kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje LEON
Foto: Kzenon

Življenjska doba se podaljšuje. Del nje je tudi obdobje, ki ga preživimo kot upokojenci. Ob tem se nam postavlja vprašanje, kako si zagotoviti čim bolj dostojno življenje tudi v času upokojitve. Odgovorna podjetja pravijo: z vključitvijo v kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje. Z dodatno pokojnino namreč lahko poskrbimo za finančno varnost in lepše življenje zaposlenih tudi po zaključku njihove aktivne delovne dobe.

Odločitev, da se podjetje vključi v kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje in dolgoročno naložbo v socialno varnost zaposlenih, je pametna in preprosta. Hkrati je to najcenejša oblika nagrajevanja zaposlenih. Podjetja, ki cenijo svoje zaposlene in njihov doprinos k uspešnemu poslovanju, že danes skrbijo za njihovo zadovoljstvo in dobro finančno kondicijo tudi po upokojitvi.

Z dodatno pokojnino je življenje v pokoju lepše!

Zavarovalnica Generali kot vseživljenjski partner strankam nudi individualno in kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje. Obe zavarovanji prinašata prednosti za zaposlene, kolektivno pa tudi prednosti za delodajalca:

  • koriščenje davčnih olajšav,
  • znižanje osnove za obračun davka od dohodka pravnih oseb za vplačane premije,
  • finančno ugodno obliko nagrajevanja zaposlenih, ki vpliva na njihovo zadovoljstvo in ustvarja podobo podjetja kot družbeno odgovornega.

Zavarovanci lahko izbirajo med podskladi LEON ZAJAMČENI, LEON PREUDARNI in LEON DINAMIČNI, ob čemer Generali zagotavlja ustrezno razpršitev naložb ter doseganje višjih donosov in pokojnin.

Varujte zadovoljne trenutke. Mi vam zavarujemo ostalo!

Preverite na www.generali.si

_