Ponudba poslovnih dogodkov

Organizacija seminarjev

Organizacija seminarjev

Poslovna akademija Finance velja za vodilnega ponudnika strokovnih izobraževanj. Aktualne vsebine pokrivajo področja davkov, financ in računovodstva, prodaje, trženja, črpanja EU sredstev in upravljanja s človeškimi viri.  

> davki, računovodstvo in finance
> trženje
> prodaja
> internet
> črpanje sredstev iz eu
> upravljanje s človeškimi viri

Organizacija forumov

Organizacija forumov

Regionalni forumi so brezplačna popoldanska srečanja, ki predstavljajo središče za razpravo o razvojnih poteh posamezne regije in poligon za dobre podjetniške rešitve.

So simbol jasne vizije, trdne poslovne politike in inovativnih idej. Regionalne forume organiziramo že 6 leto in vedno znova se izkažejo za izjemno dobro sprejeto obliko izmenjave mnenj v različnih lokalnih okoljih.

Podrobno na spletni strani Regionalni forumi

Izbori

Organizacija izborov

Poslovna akademija Finance pod okriljem Časnika Finance organizira tudi številne izbore in podeljuje prestižne nagrade. Že od začetka delovanja imamo jasno vizijo in strategijo, da želimo podpreti dobre ideje, nagraditi dobro delovanje podjetij in posameznikov ter tako pomagati pri oblikovanju poslovnega ozračja, v katerem bodo dobre produkti in storitve, ter tisti, ki delajo dobro prepoznani kot nekaj koristnega in pozitivnega za širšo družbo.

Z izbori želimo dvigniti pomen posameznikov ali podjetij, krepiti zavedanje o pomenu njihovega dela za gospodarsko rast in razvoj, blaginjo, boljše poslovanje ter prispevati k dvigu kakovosti različnih področij delovanja.

> Najpodjetniška ideja
> Poslovni avto leta
> Najboljše letno poročilo
> Najfinančnik leta
> Managerski izziv

Partnerski dogodki

Organizacija partnerskih dogodkov

Od leta 2013 Poslovna akademija delujejo tudi na področju organizacije strokovnih dogodkov po meri posameznega naročnika, ki nagovarja različne ciljne publike.

Pri vsebini dogodkov se lotevamo aktualnih tematik na posameznem področju, ki prinašajo dodano vrednost izbrani ciljni skupini partnerja. Izvedeni dogodek je strokovno naravnan in vsebinsko dogovorjen s partnerjem/sponzorjem.

Poslovne konference

Organizacija konferenc

Portfelj konferenc PA je pester, saj pokrivamo številna področja od gospodarstva, financ, marketinga, prodaje, energetike, okolja, podjetništva … Večinoma so konference že uveljavljene blagovne znamke z dolgo tradicijo in ugledom v našem poslovnem prostoru, saj so prepoznane po kvalitetnih vsebinah, bogatem obkonferenčnem dogajanju in odličnem kulturnem programu.

> Družinska konferenca
> Prodajna konferenca Sales Summit
> Prodaja in marketing na policah
> Finančna konferenca
> Poslovna konferenca Portorož
> Slovenska marketinška konferenca
> Dnevi energetikov
> Okoljsko srečanje
> Agrobiznis konferenca
> Izvozna konferenca – Dnevi slovenskega izvoza
> Marketing Summit Belgrade
> Marketing Summit Sarajevo
> Gradbena konferenca

 


Pretekli dogodki

 
Akademček