2019
5. sep  2019
partnerski dogodek
CEO 2.0 - Obvladujete kibernetska tveganja?
23. maj  2019
partnerski dogodek
Športne stave: med odgovornostjo in prostim trgom
20. mar  2019
partnerski dogodek
Zdravstvena polemika: Z znanjem za zdravje
19. feb  2019
partnerski dogodek
Digital Transformation in Banking
Predstavitev

Od leta 2013 Poslovna akademija delujejo tudi na področju organizacije strokovnih dogodkov po meri posameznega naročnika, ki nagovarja različne ciljne publike. Poznavanje gospodarskih razmer in aktualne politične situacije, vpogled v poslovanje podjetij, razumevanje potreb posameznih ciljnih skupin in kupcev, dostop do odločevalcev v podjetjih in izvršne oblasti, nam omogoča organizacijo pomembnih in odmevnih dogodkov, kjer se srečajo strokovnjaki iz različnih področij.

Prek tovrstnih dogodkov posamezni poslovni partnerji lahko komunicirajo svoje cilje in vrednote oz. se na želeni način pozicionirajo v očeh ciljne javnosti. Izkušnje imamo z organizacijo zahtevnih in kompleksnih dogodkov kot tudi manjših dogodkov, kjer je potreben le določen aspekt organizacije dogodka oz. nagovarjanja ciljne skupine, trženjski del dogodka, itd. Dogodke ustvarjamo za različne ciljne skupine. 

Pri vsebini dogodkov se lotevamo aktualnih tematik na posameznem področju, ki prinašajo dodano vrednost izbrani ciljni skupini partnerja. Izvedeni dogodek je strokovno naravnan in vsebinsko dogovorjen s partnerjem/sponzorjem.

Doslej so nam zaupali:  IBM, GGE, SGS, Telekom, Vzajemna, Abanka, Canon, Mikrografija, Halcom, Nizozemsko veleposlaništvo, Tuš, Genis, Adriatic Slovenica, Microsoft, Siemens, Mednarodni forum znanstveno raziskovalnih farmacevtskih družb, Novo Nordisk, Trgovinska zbornica Slovenije, SIEDMA, Zavod Republike Slovenije za transfuzijsko medicino, Pfizer, Comparex